ROCK HISTORY TOUR ANNIVERSARY

ROCK HISTORY TOUR ANNIVERSARY | Geld inzamelen
 
 
Rock History Tour Anniversary Party 40 x Rock History Tour

Rock History Tour Anniversary Party

In maart 2017 reden we onze allereerste Rock History Tour en in mei 2020 gaan we voor de 40e keer van start, een mooi jubileum! Deze historische tour, van ruim drie uur in een comfortabele touringcar, gaat langs plekken die belangrijk waren - en vaak ook nog zijn - voor de Haagse beatgeschiedenis. Vergeet niet dat de Haagse beatgeschiedenis voor 99% ook de vaderlandse beatgeschiedenis is. Den Haag was en is immers popstad nummer één. Natuurlijk is er live-muziek aan boord van Haagse topmuzikanten. De reisleiding is in handen Peter de Ronde (ex Golden Earrings) en kunstenaar Marcello. Iedere tour is er een z.g. special guest aan boord, altijd iemand uit de rock scene. Van Rinus Gerritsen tot Frans Krassenburg en van Nicko Christiansen tot Leo Blokhuis. Inmiddels is de Rock History Tour genomineerd voor Immaterieel Historisch Erfgoed van de UNESCO.

Dit jubileum vieren we met;
1. Een ‘gewone’ Rock History Tour op zaterdag 2 mei maar wel met een extra speciale ‘special guest’ en een The Hague Rocks kado’tje voor iedereen.
2. Een Rock History Anniversary Party op zondag 3 mei in voormalig Rolschaats(e)baan Zuiderpark met optredens, vip-gasten en uiteraard kunstzinnige verrassingen zoals bijvoorbeeld een kledingadvies en onze mascotte Anni Versary.

Hiervoor hebben we € 3.500,- begroot. De opbrengsten komen uit kaartverkoop, sponsoring en crowdfunding.

Als je meedoet aan deze crowdfundingactie bieden we je de volgende tegenprestaties;
Een bijdrage tot 25 euro een The Hague Rocks kado’tje
Een bijdrage tussen 25 en 50 euro ticket RHT Anniversary Party
Een bijdrage tussen 50 en 75 euro 2 tickets RHT Anniversary Party
Een bijdrage tussen 75 en 100 euro ticket Rock History Tour naar keuze
Een bijdrage tussen 100 en 125 euro ticket Rock History Tour naar keuze + party ticketEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.