Robin naar W.K. pomponteam in Eindhoven

Robin naar W.K. pomponteam in Eindhoven | Geld inzamelen
 
 
W.K. Pomponteam in Eindhoven 8 april t m 12 april

Hoi Hoi,

Zoals jullie in de titel kunnen lezen ben  ik op zoek naar sponsoren voor mijn deelname aan het pomponteam. Nu hoor ik de vraag al komen: 'wat is een pomponteam?''. Pompon is een onderdeel dat erg lijkt op het Amerikaanse cheerleading. Pompon is een soort cheerleading, alleen meer gericht op dans en het overbrengen van een verhaal in plaats van lenigheid en stunts. Voor dit onderdeel ben ik met mijn team door naar de Wereld kampioenschappen in Eindhoven van 8 t/m 12 april. Om een mooi beeld te krijgen van een pomponteam heb ik in de link de show van vorig jaar gedeeld. Met deze show is het team Wereld kampioen geworden! Natuurlijk willen wij dit jaar daarom ook weer strijden om deze mooie titel te verdedigen. 

De wereld kampioenschappen zijn fijn in Nederland dit jaar, echter brengt dit als nog een duur prijskaartje met zich mee. Zoals u ziet is mijn streefbedrag 1000,- euro. Dit is voor de reiskosten (zowel naar trainingen als het WK zelf), outfit, bondspak, eten en drinken, trainingskosten en materialen. Zoals u ziet is dat een hoop geld. Daarom wil ik via deze site beroep doen om sponsoren te vinden. 

Graag willen ik een beroep op jullie doen om een vrijwillige bijdrage te doneren. Alle donaties zijn zeer welkom! 

Indien u uw naam/ bedrijfsnaam vermeld in de sponsoring, wordt uw naam vermeld op mijn sponsor shirt. Dit shirt zal ik met trots dragen op het WK in Eindhoven.

Aangezien het thema niet bekend mag worden, kan ik geen eigen foto's plaatsen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

1 donatie
€ 10,00
Doel: € 1.000,00
1%