Robin droomt van een eigen vrachtfiets.

Robin droomt van een eigen vrachtfiets. | Geld inzamelen
 
 
Als fietskoerier in Lelystad is deze vrachtfiets echt een must voor hem.

Robin is een serieuze, hardwerkende en vooral innoverende man van 43 jaar. In maart 2015 was hij noodgedwongen zijn bedrijf te beëindigen. Als gevolg hiervan was zijn leven helemaal overhoop gehaald. Daarbij heeft hij tot op de dag van vandaag geen uitkering of uitbetaling van andere instanties gehad, waardoor hij alles opnieuw is gaan opbouwen. Door een kleine klus te doen voor een ander heeft hij de gelegenheid gehad om zich te laten inschrijven bij de KvK. Robin heeft weer krachten en de drang gekregen zich hard in te zetten, om een duurzaam en sociaal bedrijf op te starten. Hij woont zelf van kinds af aan in Lelystad en met de mooie stads-slogan (Lelystad geeft Lucht) kan Robin met zijn fietskoeriersbedrijf hier zeker een goede steen aan bijdragen en ziet hij dan ook een groeiende toekomst tegemoet.

 

Per september 2017 is Fietskoerier Lelystad officieel in Lelystad gevestigd en worden er al opdrachten uitgevoerd. Met een tweedehandse fiets en een kar, fietst hij waar nodig is door geheel Lelystad. Ook een rit naar Almere is voor hem niet te gek. Zelf zegt hij hierover dat dit juist net de momenten zijn om de creativiteit op vol vermogen te zetten om later de ideeën thuis uit te werken.

Nu heeft Robin een droom om zijn (toekomstige) klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en daarvoor heeft hij uw hulp echt hard nodig.  Hij wil een eigen vrachtfiets.

Gezien in Lelystad nog niet de mogelijkheid is dat inwoners, dus ook Robin, gebruik kunnen maken van een basisinkomen, wil hij via deze weg het van de grond laten komen. Het streefbedrag is gesteld op 15000 euro. Dit is dan een complete vrachtfiets.

Helpt u Robin (en uzelf) aan een sportieve en gezonde toekomst als fietskoerier in Lelystad?

Graag wil hij ook voor uw donatie iets terug doen.

Diegene die...
10 euro geeft, zal zijn of haar naam terug zien als donateur op de website.
20 euro geeft, zal een t-shirt met eigen gekozen tekst/logo krijgen en naamsvermelding op de website.
100 euro geeft, zal een bezoek mogen brengen voor twee personen aan de Bataviawerf en naamsvermelding op de website. (SLECHTS 5 stuks beschikbaar)

Wanneer u overweegt om een groter bedrag (€ 1000,- of meer) te investeren, kunt u een mail sturen naar fietskoerierlelystad@gmail.com

Investeert u als bedrijf, dan zal uw naam en/of logo samen met andere grotere investeerders groots op de cubbak komen en voor een bepaalde tijd erop blijven. Daarnaast zal ook op zijn kleding u een plek krijgen.  Zo ontstaat er een win-win voor ons beide.

 

Wilt u de ontwikkelingen van Fietskoerier Lelystad volgen, dan is dit te vinden op de Facebookpagina.

https://www.facebook.com/FietskoerierLelystadEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 25,00
Doel: € 15.000,00
0%

Deze actie is gesloten.