Robin's Expedition

Robin's Expedition | Geld inzamelen
 
 
Ik ben Robin Heesakkers, ik ben 15 jaar en ik heb een droom.

 

Ik ben Robin Heesakkers, ik ben 15 jaar en gymnasiaste op het Zwijsen College in Veghel.

Ik start deze actie omdat ik uw hulp nodig heb voor mijn droom. Dit jaar ga ik namelijk mee met School at Sea: een avontuurlijke expeditie op een zeilschip, waarmee ik in 6 maanden de Atlantische Oceaan oversteek, samen met 37 andere scholieren. Tijdens deze oversteek heb ik niet alleen school, maar ontdek ik ook meer over de wereld en mezelf door de vrijheid die er is. De reis stimuleert jongeren zelfstandig keuzes te maken die bij hen passen. Ik ga mijn kwaliteiten ontwikkelen en ontdekken, en deze gebruiken om andere mensen te helpen.

Wanneer ik terug kom ben ik geïnspireerd geraakt door alles dat ik heb geleerd. Deze inspiratie ga ik gebruiken om de wereld te laten zien dat dromen altijd waarheid kunnen worden, want dat is dan ook bij mij gebeurd.

Voor deze droom heb ik €22.260 euro nodig. Heel veel geld dus. Hier werk ik dan ook hard voor! Ik heb een TEDTalk gehouden op 9 juni over dromen, heb een bingo georganiseerd, speel concerten op mijn harp, houd een loterij, kom op tv en de radio en netwerk zoveel als ik maar kan! 


Hierbij vraag ik u of uw bedrijf om hulp. Ik zou het namelijk super vinden wanneer u een stukje van mijn droom kunt realiseren. Op mijn website staan eventuele sponsorpakketten vermeld. Hierbij heb ik tegenprestaties zoals het geven van een motivationtalk, reclame maken en harpspelen.

Bent u het bedrijf dat mijn droom wil laten uitkomen?

Alvast hartelijk dank!

Vriendelijke groeten,
Robin Heesakkers

www.robinsexpedition.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

6 donaties
€ 120,00
Doel: € 16.000,00
0%

Deze actie is gesloten.