Road to World Classic Powerliften 2019 Helsingborg

Road to World Classic Powerliften 2019 Helsingborg | Geld inzamelen
 
 
Steun Harry naar het WK Powerlften 2019

Help mij om naar het WK powerliften in Zweden Helsingborg 2019 te gaan!
 

Powerliften is een sport die bestaat uit drie onderdelen te weten; de Squat, Bench Press en de Deadlift. Het totaal aantal kilo van de beste beurten wordt opgeteld en zo wordt bepaald wie er heeft gewonnen.

Mijn huidige resultaten zijn;

  • Nederlands Kampioen Masters 2018 120+KG
  • Nederlands record houder op de Squat 260KG - Bench Press 172,5KG - Totaal 685KG
  • Europese Kampioenschap Masters 2018 120+KG - tweede
  • Wereld Kampioenschap Masters 2018 120+KG - derde op de Squat en vierde overall

Ter voorbereiding op het Europees Kampioenschap 2019 Hongarije en het Wereld Kampioenschap 2019 Zweden ben ik deze Crowdfunding actie gestart. Mijn ambitieuze doel is om een medaille te behalen op het WK van 2019.

Naast de kosten voor de trainingen, materialen, reiskosten word uw financiele donatie ingezet voor het deels dekken van de kosten van Vlucht, Hotel, eten en inschrijvingskosten.

Ik ben dus hard op zoek naar donaties en sponsoren. Alle kleine en grote beetjes zijn zeer welkom!

Als dank voor uw bijdrage zal ik na het WK 2019 u uitnodigen voor een gezamelijke training gevolgd door een gezellig samen zijn zodat u zelf deze mooie sport kunt ervaren.

Voor bedrijven die mij ondersteunen die mij ondersteunen met minimaal 250,00 euro zal ik uw bedrijf promoten dmv mijn sociale netwerk. Daarnaast verzorg ik graag een presentatie of trainingen op uw bedrijf welke wij in onderling overleg kunnen samenstellen.

Ik hoop dat u me wilt helpen om deze droom werkelijkheid te maken! Mocht u vragen hebben, mail gerust naar harrykongseriese@outlook.com

Volg mij via sociale media; instagram @harryseriese en facebook harry serieseEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 55,00
Doel: € 2.500,00
2%

Deze actie is gesloten.