Road to Rotterdam 2021 Bocuse D'Or Team Kees Visse | Geld inzamelen
 
 

Road to Rotterdam 2021 Bocuse D'Or Team Kees Visse


Al vijf keer in de finale gestaan van deze prachtige kookwedstrijd, maar elke keer niet gewonnen. Het is onze grootste droom om Nederland een keer te mogen vertegenwoordigen op de Europese en Wereldfinale. Om dit te kunnen bereiken is er geld nodig. Trainingen, onderzoeken, materialen enzevoort kosten een hoop geld.

Bocuse d'Or Nederland
Het doel van Bocuse d’Or Nederland is het bevorderen van een positief imago van de Nederlandse gastronomie, het profileren van het koksambacht, het enthousiast maken van jongeren voor het beroep van kok en het bevorderen van het gebruik van kwalitatief hoogwaardige, innovatieve en duurzame producten. De wedstrijd om de Bocuse d’Or is een wereldpodium voor chefs van grote klasse.

Bocuse d’Or Nederland organiseert de Nederlandse competitie en ondersteunt het Nederlandse team bij de deelname aan de Europese wedstrijd en voor de wereldfinale in Lyon. Voor de noodzakelijke financiële middelen werkt Bocuse d’Or Nederland samen met bedrijven en organisaties (partners) die de wedstrijd en het doel van de stichting een warm hart toe dragen. Door een nauwe samenwerking kunnen zij Bocuse d’Or Nederland inzetten voor hun eigen pr- en marketingdoelen.

De stichting Bocuse d’Or Nederland is onafhankelijk en maakt geen winst. De stichting zet haar kennis, ervaring, netwerk en financiële middelen in om haar doelen te realiseren.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

8 donaties
€ 190,00
Doel: € 1.000,00
19%