Rick Groenendijk naar Peru | Geld inzamelen
 
 

Rick Groenendijk naar Peru

Wereldburgerstage Peru

Beste lezer,

mijn naam is Rick Groenendijk. Ik ben 17 jaar oud, woon in Waddinxveen en zit in 4Havo op het Coenecoop College in Waddinxveen.

Aankomende zomervakantie ga ik op wereldburgerstage naar Peru. Ik ga samen met leerlingen van het Coenecoop College met Stichting Global Exploration helpen met het (op)bouwen van de Ecolodge van Mama Alice.

Naast mijn eigen bijdrage moet ik ook nog €1800,00 aan sponsorgeld ophalen. Een groot gedeelte van dit geld wordt besteed aan lokale kosten en de reis, de rest gaat naar het project van Mama Alice, meer informatie over waar het geld exact heen gaat staat in de bijlage. Ik wil uw hulp vragen bij het ophalen van het sponsorbedrag, ook over de sponsormogelijkheden staat meer informatie in de bijlage.

Daarnaast wil ik u erop wijzen dat Stichting Global Exploration een ANBI-stichting is en uw sponsoring als bedrijf ook voor u voordelen kan bieden.

1. Groetkaart: Bij een sponsoring van €25,- ontvangt uit een groetkaart uit Peru

2. Club van 100: Bij een sponsoring van €100,- komt u in de club van 100. U krijgt dan 1 Full colour boek van ons avontuur, een groetkaart uit Peru, naamvermelding op de website en naamvermelding in het boek.

3. Sponsorpakket A: Bij een sponsoring van €500,- : Vijf full colour boeken van ons avontuur, groetkaart uit Peru, logo op de website van 4cm² en een logo in het boek van 4cm².

4. Sponsorpakket B: Bij een sponsoring van €1000,- : 10 full colour boeken van ons avontuur, groetkaart uit Peru, uw logo in het boek, op de groetkaart en op de website van 8cm² en een uitnodiging voor 2 personen voor de slotmanifestatie van onze reis.

5. Sponsorpakket C: Bij een sponsoring van €5000,- : 50 full colour boeken van onze reis, groetkaart uit Peru, uw logo in het boek, op de groetkaart en op de website van 20cm², een uitnodiging voor 4 personen voor de slotmanifestatie van onze reis, een foto van uw bedrijfsvlag op één van de goede doelen ter plekke en een presentatie van ons bij uw bedrijf.

Hopelijk kan ik u voor dit project interesseren en wilt u een bijdrage leveren om dit project te steunen. Mocht u nog vragen hebben of nog meer informatie willen hebben, twijfel dan niet om mij te mailen. Ook heb ik een Facebookpagina, genaamd Rick Groenendijk naar Peru, waarop ik u op de hoogte houd van acties waaraan ik mee doe.

 

Ik hoor graag van u.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.800,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.