Reparatie auto Dylan

Reparatie auto Dylan | Geld inzamelen
 
 

Beste lezer,

Deze doneeractie zet ik op voor mijn vriend Dylan.

Misschien denkt u: nou een kapotte auto wees blij dat je gezond bent ... er zijn wel ergere problemen..... je had ook letsel kunnen oplopen nu is 'alleen' je auto kapot. Dit ben ik met u eens maar laat ik u meenemen in het verhaal achter deze foto's. 

08-06-2021, einde van de dag, zat Dylan in zijn auto te wachten om een voorrangsweg op te gaan. Er gingen nog 3 auto's voorbij en toen was er een grote onverwachte klap.

Dylan zijn hele wereld op de kop door een fout van een ander.

In 1 onverwachte klap zijn auto kapot. Dylan kan op dat moment nog niet begrijpen wat er is gebeurd. Dylan stond stil achter de haaientanden op de carpoolplaats in het Harde.

Omdat mevrouw zo erg van haar weghelft heeft afgeweken verdenken wij (en anderen) mevrouw ervan dat zij op haar telefoon heeft gezeten

Mevrouw heeft de schuld niet opzich genomen en de zaak is inmiddels gesloten doordat er gebrek is aan hard bewijs. Er zijn namelijk geen fotos gemaakt van het moment van impact.

Echter is Dylan zijn broertje Wesley getuige geweest van alles wat er is gebeurd. Nu heeft Dylan de pech dat het zijn broertje is en dit helaas niet mee dient als hard bewijs.

Dylan is nu aansprakelijk gesteld omdat mw op een voorrangsweg reed en hier wordt zwaar aangetild.

Ik vraag u dan ook om hulp omdat ik het onterecht en oneerlijk vind dat Dylan alle kosten voor zichzelf krijgt terwijl hij is aangereden. Daarnaast weet ik dat Dylan hierin 100% niet fout heeft gezeten. 

Wanneer u vragen heeft over de situatie of u zou een situatieschets in willen zien dan sta ik hier zeker voor open.

Bedankt voor het lezen en wanneer u doneert wil ik u vriendelijk bedanken.

Lieve groetjes,

LisaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 4.800,00
0%