Renovatie graf en Afkooop

Renovatie graf en Afkooop | Geld inzamelen
 
 
Een vader die altijd klaarstond en kinderen die een wens proberen te vervullen!

Lieve Lezer,

Na een tragisch ongeval hebben wij helaas onze vader in de leeftijd van dertig (30) jaar op jonge leeftijd (zeven jaar) moeten verliezen.

Deze periode in mijn leven gun ik niemand. Het besef als kind dat je geen vader meer hebt om te voetballen, geen vader meer hebt om mee te sparren, geen vader meer hebt om mee te praten is een besef wat mij na jaren nog keer op keer op de feiten drukt dat het leven soms oneerlijk of ondoorgrondelijk is verdeeld.

In deze periode van rouw hebben mijn grootouders een graf besteld welke voor ons als kinderen niet volledig uitdraagt wie mijn vader was en willen wij (de kinderen) het graf personaliseren en ons verdriet/gemis erin verwerken.

Ik snap indien u zegt, er zijn ergere dingen in het leven. Dat besef ik mij ten degen.

Mensen zijn ziek, of kunnen geen graf betalen voor hun nabestaande. Deze mensen/families hebben in mijn ogen dan ook “voorrang” op uw gift.

Zoals mijn vader altijd was onbaatzuchtig en dankbaar zo wil ik hem en dit verhaal ook neerzetten. Want mijn vader had zeker niet gewild dat uitgerekend die euro een leven had gered. Mijn vader zou zeggen wij moeten dankbaar zijn, en er zijn schrijnender gevallen.

En zo is dat.

Toch wil ik indien u meerdere euro’s te verdelen heeft en u zich kunt identificeren met het verhaal die genaamd het VERWERKINGSPROCES en RUST heet voor de nabestaande uw vragen of u dit verhaal wil meenemen in uw overweging.

Wij als kinderen hebben meerdere malen geprobeerd om hier tegen aan te sparen, helaas zijn er steeds weer gevallen waardoor wij dan uiteindelijk toch moeten afhaken. Nu door de corona zijn wij helaas weer terug bij het begin.

Niet geschoten is altijd mis en misschien is er iemand die zich zo kan identificeren met bovenstaande en genegen is ons te helpen, zodat wij het graf kunnen personaliseren en het kunnen afkopen voor enige tijd om het te verwerken en langzaam met liefde en vrede het  te kunnen loslaten om verder te bouwen.

Dank voor uw tijd om bovenstaande te lezen en eventueel uw gift!

Het staat u vrij het te delen met uw naaste. Daarvoor Dank!

WAAR LIEFDE IS, ZAL ER ZEGEN ZIJN.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.