Renovatie clubhuis De Chute

Renovatie clubhuis De Chute | Geld inzamelen
 
 

Hulp nodig voor groot onderhoud clubhuis 

Het clubhuis De Chute van Scoutinggroep John McCormick stamt uit 1999, het renoveren en onderhoud vraagt veel tijd en geld. Het gebouw geheel opgetrokken uit hout. En moet er veel gebeuren om onderdak te kunnen blijven bieden aan onze jeugdleden. De renovatieprojecten zal grotendeels bestaan uit het vernieuwen van de toiletgroep, dak, vloeren en verduurzaming.

Kostbaarste klus: een nieuwe dak

Het dak dient geheel vervangen te worden dit is een ingrijpende klus. Vanwege de hoge kosten lukt dat alleen met hulp van donaties van buitenaf.

Maar er moet meer gebeuren

Voor een toekomstbestendig, toegankelijker en veiliger clubhuis voor de jeugdleden en vrijwilligers moet er meer gebeuren, zoals vervanging van de toiletgroep en nieuwe vloeren.

 € 80.000 nodig

Op basis van offertes en inschattingen verwacht de scoutinggroep dat het noodzakelijk onderhoud in totaal € 80.000 kost. Maar de eigen middelen zijn beperkt. En het onderhoud vraagt veel tijd en energie, die de vrijwilligers liever in mooie activiteiten voor de kinderen en jongeren steken.

Wij danken u alvast voor uw donaties en hulp                        

Natuurlijk is iedereen bij de JMC dolblij met uw financiële steun. Steun kan ook zijn in het doneren van materialen en werkuren. Om de renovatieprojecten te laten slagen hebben we ieders hulp hard nodig. En helpen kan bij JMC ook door de handen uit de mouwen te steken als er klusjes geklaard moeten worden. Het is waardevol en het is altijd gezellig!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 80.000,00
0% / 23 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.