Renate naar Bonaire | Geld inzamelen
 
 

Renate naar Bonaire

Docente Renate 43 laatste wens uitgestrooid worden op Bonaire door haar man en kinderen.

Onze geliefde docent Renate is ernstig ziek en heeft nog maar kort te leven. 3 maanden kreeg zij te horen in december. In een bedank filmpje spreekt Renate haar laatste wens uit. Het liefste zou Renate met haar gezin nog één keer naar Bonaire gaan. Bonaire; daar waar zij 15 jaar geleden getrouwd is met haar lieve man. Zij wilde haar kinderen de mooie plek en herinnering laten zien, waar zij getrouwd zijn. Helaas is dit niet meer haalbaar voor Renate. Daarom is haar laatste wens om uitgestrooid te worden in het prachtige land Bonaire, door haar gezin.

Bekijk haar filmpje via: https://m.omroepwest.nl/nieuws/3570616~3bc07d9

Renate wordt herinnerd als een docente met ontzettend veel liefde en passie voor alle kinderen.! Renate is een hartverwarmende lieve vrouw die voor iedereen klaar staat en uit iedereen het beste haalt.! Renate is een voorbeeld voor vele docenten en leerlingen.!

Een ieder die jou kent zal beamen dat je een prachtmens bent.! Een parel.!

We zullen je allen zo ontzettend missen.! En daarom gunnen we jou en je familie die laatste mooie, maar zo confronterende wens!

Hoe mooi zou het zijn als jij met een gerust hart weet dat jou gezin nog één laatste reis met jou kan maken.

Lieve Renate je verhaal en verdriet grijpt ons zo aan.! Je bent een pracht mens en een voorbeeld voor een ieder.! Bij de gedachte aan jou kunnen wij alleen maar aan positiviteit denken.! En wat grijpt het ons, en zo veel met ons, dan dit verschrikkelijke nieuws aan. Er zijn zoveel mensen om jou heen die jou zoveel meer gunnen dan deze laatste wens, maar helaas is dat niet meer mogelijk. Daarom gaan we er voor zorgen dat deze wens uit gaat komen.! Je laatste reis naar Bonaire met jou prachtige gezin.!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 6.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.