Relaxcentrum in Spanje

Relaxcentrum in Spanje | Geld inzamelen
 
 

Jaaaa, wie helpt mij om mijn mooie Spaanse plannen te verwezenlijken?

Mijn grote wens om te wonen en werken in mijn geliefde Spanje kan ik in mijn eentje niet realiseren. Daarom wil ik je via deze weg vragen mij te helpen door een donatie te doen. Middels eigen investering, aangevuld met donaties, wil ik een mooi Relaxcentrum beginnen voor mensen die verlangen naar rust. Mensen die in de watten gelegd willen worden.

Een Relaxcentrum voor stilte. Misschien zelfs voor bezinning. Niks hoeven, maar wel natuurlijk genieten van een mooie massagebeleving. Een reikibehandeling. Puur relaxen aan het zwembad. Een zonneverzorging aangebracht krijgen na een heerlijke lichaamsscrub.

Rust.

Genieten.

Tot jezelf komen.

Hiernaast wil ik de mogelijkheid bieden voor mensen met een korte levensverwachting om in alle rust en liefde samen te zijn met dierbaren. In dat geval heb je het hele huis ter beschikking en zullen er geen andere gasten aanwezig zijn.

Liefdevol samenzijn.

Mooie herinneringen maken.

Ik heb een onwijs prachtige plek gevonden in de bergen van Andalusië, 45 km van Malaga, in het schitterende plaatsje Sayalonga (alleen de naam al), zo’n 7 km van zee. Het uitzicht is om te zoenen.

Wie gunt mij zoiets moois? Wie gunt ook zichzélf zoiets moois?

Een ieder die mij wil steunen in het verwezenlijken van mijn droom: ik ben je zo dankbaar! Donaties vanaf €50 bied ik een gratis massage aan in Sayalonga of korting op een overnachting.

Muchísimas gracias!

Warme groet,

Esther Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 30.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.