Reis Australië voor 2 mensen met autisme beperking

Reis Australië voor 2 mensen met autisme beperking | Geld inzamelen
 
 
Reis Australië voor 2 mensen met een beperking autisme

Hallo allemaal!

Even voorstellen. Wij zijn Juan en Marieke, 39 en 32 jaar oud en komen uit de buurt van Zwolle vs Groningen. Onze grote wens is om Juans oom, tante, neven, nichtjes en achterneefjes en nichtjes (van vaders kant) te bezoeken die in Australië wonen. Het is alweer jaren geleden dat Juan ze heeft gezien en inmiddels zijn er meer kinderen bijgekomen die hij nog nooit ontmoet heeft. Marieke heeft de familie nog nooit ontmoet.

Wij hebben beide de beperking autisme en zijn arbeidsongeschikt geraakt. Hierdoor zijn we afhankelijk van een (bijstands)uitkering. Een reis naar Australie kost veel geld en hiervoor hebben wij helaas zelf (bij lange na) niet de financiele middelen.

Daarom willen we via deze website vragen of u een bedrag zou willen doneren om deze reis mogelijk te maken. En zo een grote wens in vervulling te laten gaan. Elke euro is van harte welkom! Indien er geld overblijft na de reis in Australie, willen wij dit doneren aan het Autisme fonds die helpt het leven van mensen met autisme te verbeteren. Dus het komt altijd goed terecht!

Alvast vriendelijk bedankt! :) Groetjes Juan en Marieke

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 20,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.