Red het leven van mijn dochtertje! | Geld inzamelen
 
 

Red het leven van mijn dochtertje!

Onze laatste hoop

Mijn naam is Roxanne Dijkstra,

Ik ben deze actie gestart voor mijn dochtertje Emily, geboren op 6 november 2009. In September 2015 werd Emily ziek. Ze had buikpijn en was erg misselijk, ze kon haast niks binnenhouden. In eerste instantie dacht ik aan een griepje. Maar ze werd zwakker en haar huid kreeg een gelige kleur, evenals haar ogen. Ik heb toen meteen een afspraak gemaakt bij de dokter. Al gauw werd er bij Emily leverkanker geconstateerd.

Een grote tumor in haar lever die de galwegen dichtdrukte, hierdoor was geelzucht ontstaan. Er werden behandelingen gestart om de tumor te verkleinen gevolgd door een operatie waarin zo'n 95% van de tumor verwijderd zou worden. Maar zelfs na de operatie en nóg twee kuren was de tumor niet verdwenen. Emily moest bestraald worden. Helaas groeide de tumor ook door de bestraling heen en volgde er een zwaarder bestralings- en behandelingsplan. Eind vorig jaar kregen we te horen dat er uitzaaiingen waren. 

Emily vecht heel hard maar de artsen hier geven haar langzaam op. Ze zijn bang dat ze niet veel meer voor ons kunnen betekenen. Duitsland geeft ons daarentegen weer hoop. De alternatieve geneeskunde daar is een stuk verder en biedt ons daardoor meer mogelijkheden. Ik ben bereid om alles te proberen, maar ook daar zullen de behandelingen nog lang duren en deze kosten ontzettend veel geld. We krijgen niks vergoed. 

Ik hoop dat jullie mij en mijn lieve Emily willen helpen. Elke euro is voor ons een ontzettend grote gift en een stap dichterbij haar genezing!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 35.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.