Red het huis van 4 kleine kinderen

Red het huis van 4 kleine kinderen | Geld inzamelen
 
 

Ik ben deze actie gestart nadat een woningbouw heeft deze huis als veilig huis toegewezen heeft aan jonge mama met 4 kleine kinderen in leeftijd tussen 2,5 en 7,5 jaar oud. 

Nieuwe appartement was twee weken voor het opleveren afgewezen bij deze moeder omdat de appartement had 3 kamers en mama heeft 4 kinderen ( woningbouw vond niet verantwoordelijk om de prachtige appartement welke hun hebben aan haar eerst toegewezen om als nog aan haar toewijzen omdat zij 4 kinderen heeft) . Hier tegen over heeft woningbouw deze oude zand huis aanboden. 
huis zou in twee maanden gerenoveerd worden voor oplevering. Echter zijn dat 3 maanden geworden en huis is nog steeds niet klaar. En mama heeft contract getekend met groot vertrouwen in . Zij heeft de huur vooruit betaald en op 27 juli sleutels opgehaald. Wij met groep familie, vrienden wilde haar graag helpen . 
echter in plaats van muren , vloeren leggen waren wij bezig met 6 man 6 dagen lang bezig met behang te verwijderen en blijven vegen en vegen en vegen . Dag voor dag nieuwe verrassingen,
kapote muren, schimmel, kapote trap van eerste naar tweede verdieping , kapote stopcontacten, geen trapleuning, geen veiligheid boven bij de trap ( gemaakt van dunne plat wand ( breekbaar, 35 jaar oud) lekkages, en zo kan ik opnoemen.Het huis is een grote zandbak, muren zijn niet klaar om schilderen of seuzen. Kapote grepen bij de ramen en meer.

via deze actie wil ik graag iedereen vragen om hulp om zo snel mogelijk het huis bewoonbaar kunnen maken .

de kinderen moeten over paar weken weer naar school, moeder heeft minimum inkomen en veilig is het huis niet . 
wij kunnen echt niets mee en dus ook nergens mee helpen op dit moment . 
Over enkele weeken moet de moeder met haar kinderen in dit huis , echter is dit niet mogelijk. De woningbouwstichting Alwel vind dat dit geen haast heeft. En werken mee niet van harte. 
mop korte termijn moeten de kinderen naar school , het is belangrijk dat ze thuis voelen en Wenen in nieuwe omgeving, maar dit is helaas niet mogelijk. Ook komt de moeder met haar kinderen op straat tot dit huis klaar is omdat in dit huis gaan wonen kan het niet . 
huis is te gevaarlijk, en zeker niet kindvriendelijk . 
 Donaties zijn van harte welkom, om hun beetje te helpen met alle overige kosten welke moet zij extra maken om dit huis zo snel mogelijk bewoonbaar en veilig maken 

Wij zullen alles doen om haar te helpen om een woning zoals het wordt laten renoveren, inrichten en belangrijk is rust creëren zodat complete gezin mama en 4 kleine kinderen in normale omstandigheden kunnen gaan wonen 

delen is lief 

J E C
04-08-2021

Vandaag is 4 augustus 2021 , de opzichter is gisteren geweest, echter alle beloftes van gisteren voor de helft terug zij getrokken. De muren repareren kan niet doorgaan omdat de bouwvakantie is , Electriciteit- hun weten niet wanneer kunnen ze beginnen omdat spullen moeten besteld worden . Elektricien kan huis niet goed keuren tot dat hun alles vervangen hebben. En nu? Dit betekent dat deze huis nog steeds onbewoonbaar is en niet veilig. 


1 donatie
€ 5,00
Doel: € 2.000,00
0%