Red de Jungle Corner | Geld inzamelen
 
 

Red de Jungle Corner

Het Jungle Corner museum is een ontmoetingsplaats voor jong en oud

Het Jungle Corner museum is ontstaan vanuit een voormalige reptielenwinkel in Rotterdam-Charlois. Door omstandigheden moest de winkel sluiten. Dit deed pijn bij vele buurtbewoners die graag even langs kwamen voor een praatje en een bakkie koffie.

Door bemiddeling van Museum Rotterdam is er een oplossing gevonden en ging de winkel verder als museum/ontmoetingsplaats. Dit was echter een project van 1 jaar en is inmiddels beeindigt .

Dagelijks komen de buurtbewoners maar ook  schooljeugd vanuit heel Rotterdam naar de Jungle Corner om de diversen reptielen, amfibieen , vissen en vogels te bewonderen.

De harde kern van het museum bestaat uit drie mensen die regelmatig geholpen worden door liefhebbers en vrijwilligers met onder andere het verzorgen van de dieren. 

Ook organiseren wij buurtactiviteiten voor jong en oud . De wijk Carnisse in Rotterdam is een wijk waar armoede en eenzaamheid veel voorkomt. Mensen hebben niet veel geld om iets leuks te doen . De Jungle Corner zorgt ervoor dat er met weinig geld ( kinderen meestal gratis) toch een leuke dag beleefd kan worden door jong en oud.

Per maand is er ca. €1000,-- nodig om de kosten van huur, energie en voedsel te dekken. Dit hebben wij niet en daarom doen wij een beroep op U.

Draagt U ons een warm hart toe en wilt U dat wij kunnen blijven bestaan doe dan een donatie/gift. Wij , maar zeker ook de buurtbewoners, bedanken U hiervoor.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.