Red de dieren in Australië

Red de dieren in Australië | Geld inzamelen
 
 
Red een dier

Batlow ligt in een van de gebieden in New South Wales die het zwaarst getroffen wordt door de branden. De video die vanuit een auto gemaakt werd en nu massaal aangeklikt wordt op Facebook, voelt apocalyptisch aan. In het filmpje is te zien dat de lucht nog steeds grijs is van de rook. Vervolgens worden er veel zwartgeblakerde karkassen getoond van schapen, kangoeroes en koala’s, die zich hebben opgestapeld aan de kant van de weg. Het lijkt erop dat de dieren geprobeerd hebben om aan het inferno te ontsnappen. Ze hebben een hek langs de kant van de weg nog weten te doorbreken, maar dit mocht niet meer baten.

Dat deze dieren op vreselijke wijze zijn gestorven terwijl ze levend werden verbrand, is erg pijnlijk. De arme dieren probeerden te ontsnappen, het moet een hel geweest zijn. Deze branden zijn de ergste ramp die ik in mijn leven heb gezien”, reageerde iemand op de video.

daarom zamelen wij geld in voor de dieren die het hebben overleefd, heeft u ook wat over. Alle kleine beetjes helpen Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 6,00
Doel: € 10.000,00
0%