Red Café Fiesta

Red Café Fiesta | Geld inzamelen
 
 
Café Fiesta

De bezoekers van Café Fiesta willen deze mensen graag helpen.

Eigenaars Huub & Jennifer zijn de trots van het Café, maar door de maatregel zijn ze verplicht om de deuren te sluiten. En wat we net hoorden in de persconferentie kan dit nog wel eens tot december duren wie weet wel langer. En dat trekken ze financieel niet, ook het steunpakket is nog onduidelijk. Vandaar dat we als bezoekers deze doneeractie opstarten alle kleine beetjes helpen.

Huub & Jennifer organiseren heel veel in hun oer Hollands bruin café voor de bezoekers en de buurt waar ze zitten. Zoals elke maand een Bingo, elke maand een Kraak koppeltoernooi, elke maandag klaverjassen (kraken) met 6 tafels, vaste dart teams 2 keer in de week, darttoernooi, 1 keer in de maand Hollandse middag-avond met artiesten op de zondag. Maar dat is nog niet alles wil je een verjaardag vieren staan hun ook voor open met ideeën. Voetbal kijken doen ze ook oké het is een Ajax Café maar er zijn bezoekers die voor PSV en Feyenoord zijn, iedereen is daar gelijk Huub & Jennifer houden niet van poes pas je komt gewoon binnen en je behoord gewoon bij Fiesta familie. Als laatst wat de klanten zeer zeker waarderen van het Café is dat ze zo uit het niets schaaltjes bittergarnituur of broodjes hamburger rookworsten kroketten kaas worst neer zetten van het huis.

Kijk ook eens op de pagina van Café Fiesta.

https://www.facebook.com/Caf%C3%A9-Fiesta-676263292384682/photos/?ref=page_internalEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.