Geld inzamelen | Red Anoir van de chronische ziekte van Lyme
 
 

Red Anoir van de chronische ziekte van Lyme

Help Anoir in zijn strijd tegen de ziekte van Chronische Lyme

10 jaar geleden begon het. Na een koortsaanval van 42 graden werd hij nooit meer de oude. Na vele doktoren te hebben gezien die zich geen raad wisten, heeft hij sinds 2015 de diagnose Chronische Lyme gekregen. Net als vele lotgenoten is de ziekte heel laat geconstateerd, waardoor het behandelen van deze ziekte complexer werd.....

Zo sportief en vol van het leven als Anoir altijd was, is hij op dit moment afhankelijk van verzorging van naasten. Zo was hij niet weg te krijgen van de voetbalvelden, zette hij zich in voor licht verstandelijk beperkte jongeren, gaf hij les aan kinderen tot jongvolwassenen en was hij vaak in de plaatselijke moskee te vinden voor activiteiten. Zijn droom is dan ook om dit alles weer op te pakken!

Lyme is een zeer slopende en uiteenlopende ziekte en kenmerkt zich bij Anoir door oa: de hele dag door ontzettende hoofdpijn, hartkloppingen, maag- en leverklachten, zenuw- en gewrichtspijnen, moeite met lopen, verlammingen, constante ontstekingen omdat zijn immuunsysteem niet goed werkt, moeite met concentreren, enorme vermoeidheid, duizeligheid, misselijkheid, verlies van gewicht enz....
 
Na veel dingen geprobeerd te hebben in Nederland zoals hoge dosis antibiotica, hyperthermie, neuraaltherapie, bioresonantie is hij in Nederland helaas uitbehandeld volgens specialisten. Dit gegeven, geeft Anoir niet op. De duur en complexitieit van de ziekte maken het zéér moeilijk, maar is er wel een hele grote kans op genezing; Stamceltherapie in Duitsland(http://www.infusio.org/medical/chronic-disease). Er is ook een andere behandeling mogelijk in Noorwegen, maar gezien de hogere slagingspercentage in Duitsland is de keuze hierop gevallen. Met een genezingskans van 85% is de hoop nu op deze behandeling gevestigd. Echter wordt deze behandeling niet vergoed door de zorgverzekering.
De behandeling bestaat uit een intensief traject van twee weken waarbij de immuunsysteem van Anoir opnieuw in gang wordt gezet. De behandeling staat gepland op 25 september a.s. Ook willen wij met deze behandeling de drempel verlagen en de weg voor andere (chronische) lymepatiënten en/of zieken vergemakkelijken.

Met jullie hulp hopen wij deze behandeling - en genezing - te bewerkstelligen! Red Anoir in zijn strijd tegen de chronische vorm van Lyme! Rechtsteeekse donaties kunnen naar NL49ABNA0526273275. Bij voorbaat dank voor de donatie!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

1076 donaties
€ 21.435,00
Doel: € 30.000,00
71%

Deze actie is gesloten.