Red 180 dieren D. Lurdes dierenasiel | Geld inzamelen
 
 

Red 180 dieren D. Lurdes dierenasiel

DRINGENDE OPROEP Braziliaans Asiel zoekt hulp om het asiel en 180 dieren te redden

Maak alstublieft een donatie op de bovenstaande DONEER knop.

1 november 2017- Dierenasiel D. Lourdes heeft een dringende oproep ingediend voor hulp om sluiting van het asiel te voorkomen nadat de Braziliaanse autoriteiten een nieuwe wet hebben uitgereikt, waardoor het een geregistreerde asiel moet worden.

De dierenasiel in Noord-Brazilië beheerd door D. Lourdes, 65 jaar oud, redt straatkatten en honden, rehabiliteert ze en regelt adopties als mogelijke is. Op maandag werden ze meegedeeld dat onder een nieuwe wet met onmiddellijke ingang het asiel door de autoriteiten niet meer werd toegestaan. De autoriteiten hebben haar 2 maanden gegeven om alle veranderingen in de pand te maken. Als ze het niet doet, zal de dierenasiel sluiten en de dieren worden ingeslapen.
Meer dan 180 dieren worden ingeslapen als de dierenasiel niet gerenoveerde wordt.

D. Lourdes zegt: "Er zijn duizenden dieren op straat die lijden en mijn hulp nodig hebben. Zij heeft sinds 2009 naar de overlijde van haar man, meer dan 1500 dieren aangenomen en geholpen. De toekomst van straatdieren in Natal-RN en hun lot is nu onzeker. '

Ze kan geen aanvraag indienen voor een particuliere registratie tot de asiel in de normen is gerenoveerd, alles wat ze van haar pensioen verdient is voor het asiel, het is nauwelijks genoeg om voedsel voor de dieren geven. Het maken van al het renovatiewerk in een keer zal een enorme taak zijn, die een groot bedrag kost dat ze gewoon niet heeft.

Nu gaat het om de renovatie van de dierenasiel naar de normen, zodat het een geregistreerde dierenasiel kan worden en geen hond of kat moet worden ingeslapen. Hiervoor zal het een grote injectie van geld nodig hebben. De asiel is volledig afhankelijk van publieke donaties, ondersteund door een paar vrijwilligers en vrienden. Het benodigde renovatiewerk wordt geschat op tenminste 25.000 euro. D. Lourdes neemt contact op met lokale bouwbedrijven om de kosten te minimaliseren.

Ondertussen heb ik een online fundraiser opgezet op

"We doen dringend een beroep op het publiek om te doneren naar onze fundraiser en dit bericht massaal te delen met familie en vrienden."

Over D. Lourdes dierenasiel:
D. Lourdes dierenasiel wordt beheerd door Dona Lourdes Silva, die honden en katten begon te nemen die ze op straat had gevonden nadat ze de staat en het misbruik van straatdieren hadden gezien. Sinds de oprichting van het asiel heeft ze duizenden katten en honden gered. Zij zorgen ook voor permanente bewoners in de asiel, dieren met een gedragsprobleem of hoge leeftijd.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 25.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.