Record 4 Kidz | Geld inzamelen
 
 

Record 4 Kidz

Record 4 Kidz Stichting Leergeld

Woensdag 14 december 2016 is het zover! De start van het 4 daagse evenement genaamd; “Record 4 Kidz”.
Gedurende deze 4 dagen zal het Wilhelminaplein in Naaldwijk bol staan van feestelijke activiteiten, bekende artiesten en vermaak voor jong en oud!

Het doel van deze actie is zoveel mogelijk geld ophalen voor een 3 tal goede doelen; Stichting Leergeld, Middin en Kidz for Kidz. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over deze goede doelen.

Buiten vele feesten en activiteiten tijdens deze dagen zal DJ Bombastic zich vanaf woensdagmiddag 12:00 uur, 84 uur laten opsluiten en hierbij proberen het officiële wereldrecord langste DJ Set ooit te verbreken. Mocht Bombastic dit halen dan zal hij zaterdag avond rond 22:00 uur het huis op feestelijke wijze verlaten.

Het programma van de gehele week wordt spoedig bekend gemaakt!
Dit alles is tot stand gekomen op initiatief van Timi van Steekelenburg (14jr)

Wij willen samen met jou dit fantastische initiatief tot een zo hoog mogelijk eindresultaat brengen!

 

▶De Goede doelen◀
➤ Stichting Leergeld. Zij helpen gezinnen met kinderen die op bijstand niveau leven of zelfs daaronder. Ja, het bestaat echt dat kinderen in armoede opgroeien, maar Stichting Leergeld helpt deze kinderen echt. Ze helpen de kinderen met kosten voor kamp, sport of spullen voor school of een fiets. Kosten waar de ouders geen geld voor hebben.

➤ Middin. Zij helpen kinderen met een beperking. De kosten van een gezin met een kind met een beperking is groot. De zorg is heel groot en divers en Middin helpt kinderen met een beperking in het doen van activiteiten of helpt om deze kinderen een baantje of dagbesteding te vinden. Dus zij helpen om kinderen met een beperking mee te laten doen.

➤ Kidz for Kidz. Zij zamelen geld in voor het doen van onderzoek naar hersenstamcelkanker voor kinderen. Dit soort onderzoek wordt niet ondersteund door de overheid maar door stichtingen. De overheid ondersteund alleen onderzoeken waarbij er een grotere overlevingskans is. Kinderen die deze vorm van kanker krijgen overlijden binnen meestal een jaar. Om het onderzoek door te zetten is er jaarlijks € 300.000,- nodig.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.