Reclame uitbreiden eigen bedrijf | Geld inzamelen
 
 

Reclame uitbreiden eigen bedrijf

Graag wil ik mijn eigen bedrijf meer onder de aandacht brengen.

Bijna 2 jaar geleden ben ik een eigen webshop begonnen onder de naam WASDstore (WASD staat voor de w a s d toetsen op het toetsenbord die veel in games gebruikt worden. 

Momenteel richt de webshop zich op de verkoop van videogames. De webshop zal zich in de toekomst verder uitbreiden met consoles & accessoires. Helaas is de concurrentie in games en electronica shops zeer groot en word dit vooral gedomineert door de Mediamarkt, BOL.com en Steam.
Voor een beginnend bedrijf is het moeilijk om voet aan de grond te krijgen tussen al deze grote namen.
Helaas staan banken ook niet in de rij en is lenen bijna zeer beperkt tot vrijwel onmogelijk omdat je vooraf eigenlijk al de stempel krijgt dat je het niet gaat redden.

Doormiddel van donaties zou ik graag het budget wat willen versterken zodat de webshop wat meer en beter onder de aandacht gebracht kan worden en er zo een klantenkring opgebouwd kan worden.

Iedere donatie ook al is het maar €1,- word zeer gewaardeerd en kan mij verder helpen bij het opzetten van een stabiel bedrijf en inkomen. Alvast bedankt voor de hulp!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.