Rechtzaak tegen Stopblackface | Geld inzamelen
 
 

Rechtzaak tegen Stopblackface

Ons team is van plan halt te roepen tegen de acties van Stopblackface

Waarde landgenoten,

Vanaf het moment dat Nederland zich scheidde van het Spaanse koningshuis heeft elke daaropvolgende generatie Nederlanders moeten vechten voor elke cm van ons bestaan. Met dit besef in ons achterhoofd, het wegvagen van ons ons zijn, hebben wij door de eeuwen heen gevochten tegen de Spanjaarden, de Britten, Napoleon, Hitler en nog vele anderen. De status van onze tegenstanders namen wij niet in acht, hoe groot en sterk ze ook mochten zijn. De Nederlander heeft nimmer in onze geschiedenis de oproep om zijn land te verdedigen genegeerd!
Nu geloof ik dat opnieuw ons volk wordt bedreigd van buiten af. Door een groep die een belangrijk aspect van onze cultuur willen afnemen, Zwarte Piet. Al kan dit gevaar door sommige worden onderschat gaat het hier toch wel degelijk over een symbolisch gevecht om onze vaderlandse tradities.
Het is dan ook exact hierom dat ik en mijn team een actie zijn gestart met als enige doel het beschermen van ons feest. Dit willen wij doen door de grootste anti-zwartepieten organisatie(s) met een hoogwaardig stel advocaten aan te klagen voor het verstoren van de openbare orde.
Om deze doelen te verwezenlijken hebben wij inderdaad geld nodig, aardig wat, daar zijn wij van op de hoogte. Zodra wij genoeg geld hebben zullen wij beginnen met het aanklagen van de grootste anti-zwarte pietenorganisatie(s) in Nederland.
Maar toch geloven wij dat op deze manier strijden tegen het onrecht dat onze kinderen word aangedaan onbetaalbaar is. Ik vraag iedereen dan ook om een donatie, hoe klein ook. Alleen samen kunnen wij opstaan en een vuist maken tegen de inmenging van de internationale gemeenschap en alle migranten die ondankbaar ons land van ons af willen pakken.

Wij zijn maar reguliere studenten die van ons land houden en alles er aan zullen doen om het te steunen en te verdedigen, inclusief cultuur. Omdat wij weten wat voor desastreuze gevolgen een actie als de onze heeft voor onze carrière en veiligheid, hebben wij besloten om als enige naar de voorfront te stappen. Het werken aan het behoud van Zwarte Piet zal mij waarschijnlijk onze hoop op een zonnige toekomst ontnemen maar voor ons land en kindervreuge offeren wij ons  graag op.

Niemand zal voor ons vechten als wij het zelf niet doen.
Als wij niet massaal geld kunnen inzamelen voor onze Zwarte Pieten hebben wij ze dan niet al reeds verkocht?

Hoogachtend,
Steve Sondag
- [ ]Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.