Rechten voor de dieren in veehouderij | Geld inzamelen
 
 

Rechten voor de dieren in veehouderij

Een schrijnend voorbeeld van hittestress tijdens diertransporten. Foto Eyes on Animals

Stem voor Dieren is er klaar mee en klaar voor: we starten een actie om een bedrag bij elkaar te krijgen waarmee we een groot onderzoek kunnen doen samen met juristen, naar de mogelijkheid tot succes bij het aanklagen van de staat Nederland.

Structureel worden landbouwdieren in veehouderijen, op diertransporten en in slachterijen ernstig mishandeld. Dit alles in het belang van een bloeiende economie en handelsbetrekingen met de vleesafnemende landen.

Wij willen iedereen vragen ons te steunen in onze missie: dat de staat verplicht wordt de Five Freedoms te gaan naleven (dieren mogen geen honger hebben, dorst, pijn, stress en moeten hun natuurlijke gedrag kunnen vertonen) Van geen van deze regels is naleving een feit. Dagelijks lijden dieren onder de erbarmelijke omstandigheden waaronder ze gehouden, vervoerd en geslacht worden.

Help ons dit te veranderen. Wanneer het ons lukt dit in Nederland voor elkaar te krijgen, zullen wij hiermee aankloppen bij elk lidstaat van de EU. Help de vergeten dieren in donkere stallen, overvolle vrachtwagens en achter kale muren van de horrorslachthuizen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.