Geld inzamelen | Realiseren Better be Together
 

Realiseren Better be Together

N.A.U.S. wil Niet Alleen Uiteindelijk Samen de Applicatie Better be Together realiseren.

In de Applicatie Better be Together zal gespeeld gaan worden met dukaten. Dukaten zijn te verkrijgen door Euro's op het account te storten.

In de Applicatie kan er zowel gratis als betaald gespeeld worden. In het gratis spel kan geoefend worden om te kijken hoe het spel precies werkt. In het betaalde spel kan gespeeld worden voor het echte geld.

De dukaten die op het account staan kunnen ingezet worden in het betaalde spel. In het betaalde spel kan er in een korte tijd invloed uitgeoefend worden op het behalen van winst. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk spaaropties in het bezit te krijgen met zo een hoog mogelijke inzet, tegen zo een hoog mogelijke rente. 

De winst die behaald kan worden in het spel zal uitbetaald worden in dukaten. De gewonnen dukaten zijn uiteraard ook weer euro's waard en zijn weer in te ruilen tegen Euro's. 

N.A.U.S. heeft aangegeven een crowdfunding op te willen starten om zo de Applicatie Better be Together te kunnen realiseren. Om de applicatie te realiseren voor zowel IOS als Andriod is er €100.000,- begroot.
In ruil voor de €100.000,- geeft N.A.U.S. 25% aandelen van het bedrijf aan de crowd voor levenslang. Dit voorstel geldt dan ook alleen wanneer het volledige bedrag is bereikt binnen de tijd. Wanneer het bedrag niet binnen de tijd bereikt is, wordt er gekeken of er voldoende is opgehaald om een nieuw percentage te kunnen berekenen.

N.A.U.S. heeft een manier bedacht om iedereen een eerlijke mogelijkheid te bieden om te kunnen investeren en daarbij leuk te kunnen verdienen. Dit is;

Hoe groter de crowd, hoe kleiner de investering, hoe groter het bereik en hoe groter de winst voor de crowd zal zijn. 

Vul naam en email in dan wordt er wanneer het bedrag of einde datum is bereikt contact opgenomen.

Investeren kan al vanaf €5,-

5 donaties
€ 190,00
Doel: € 100.000,00
0%