Real life game 'The Hunt'

Real life game 'The Hunt' | Geld inzamelen
 
 
The ultimate outdoor escape game

Help mijn droom/passie waar te maken. Ik heb het spel  'The hunt' ontwikkeld.

Met mijn achter grond van defensie en 20 jaar buitensport ervaring is het voor iedereen mogelijk middels dit spel te ervaren en te beleven, hoe het is om opgejaagd te worden en met je team of individueel de uitdaging aan te gaan.

Zowel fysiek als mentaal. Jullie kennen het wel Escape rooms, prison escape en nog veel meer real life belevingen.

Wij hebben de eerste Survive The Hunt real life game ontwikkeld, die jij dit jaar mee kunt maken.

De Survive The Hunt is een volledige productie in een outdoor setting. Samen met 30/40/50 mede deelnemers word jij gedropt in een natuurlijke omgeving. Jij hebt 6/12/24 uur de tijd om veilig terug te keren op het base-camp.

Wij willen jou het gevoel geven dat jij in een film bent gestapt. Een film waarbij je zelf invloed hebt op het verloop.

Het is een volledige beleving en alles klopt. Van locatie, tot aan de (speciale) effecten en alle details.

In deze beleving zijn al je keuzes wezenlijk. Je moet continu afwegingen maken. Ga je voor individueel succes of keer je als team terug op het base-camp.

The Game:

Heb je ooit jezelf afgevraagd hoe het zou om in een echte survivalsituatie te zitten?

Hoe je zou reageren als je geen andere keuze hebt dan te leven van de natuur?

Dat ieder contact met andere mensen je gevangenschap kan betekenen?

Natuurlijk hoopt niemand van ons dat zoiets echt gebeurd, maar net als met alle overige rampen en dreigingen kun je er maar beter op voorbereidt zijn.

Wij organiseren een Tactical Survival Game die het uiterste van je kunnen vergt.

In samenwerking met GCC(Game Command Centre) word je als doelwit opgejaagd, terwijl je een gebied binnen een straal van 10/20/30 km moet doorkruisen richting een vooraf opgegeven freezone.

In samenwerking met de Rangers (speciaal opgeleide rangers) word je als doelwit opgejaagd, terwijl je binnen 6/12/24 uur het gebied moet doorkruisen richting een vooraf opgegeven plek.

Onze teamleden verzamelen zich samen met jou op een vooraf aangegeven locatie. Afhankelijk van de gekozen moeilijkheidsgraad wordt je met of zonder uitrusting in de natuur gedropt.

Terwijl een teamlid je verteld hoe je weer in veilig gebied komt worden de rangers op de startlocatie gebriefd.

Een half uur nadat je bent gedropt vertrekken de rangers vanaf het startpunt richting het droppingspoint.

Net als bij een gangbare operatie zal er een "net" rondom de plek getrokken worden waar jij voor het laatst gezien bent.

Uitvalswegen worden afgesloten en (eventuele) speurhonden en hun trainers gaan je sporen achterna.

De rangers onze ervaren hunters maken gebruik van professionele middelen zoals bv nachkijkers, warmtekijkers, informanten, speurhonden en drones.

Je verplaatsing moet dus snel en onzichtbaar gebeuren.

Word je gevonden dan word je een aantal km verder dan het oorspronkelijke restart-point opnieuw vrijgelaten.

Overleef je de eerste paar uur dan is je overlevingskans al enorm toegenomen.

Denk jij dat je het aankan om 6/12/24 uur lang achtervolgt te worden door een groep Rangers, die niets liever willen dan je gevangen nemen?

Denk jij dat je naast deze druk kan overleven puur op basis van mentaliteit, dootzettingsvermogen en samenwerking van wat je kan vinden in de natuur?

Items die je onderweg kan vinden zorgen ervoor dat jullie de 6/12/24 uur kunnen overleven en kan helpen om snel bij het safetypoint te komen.

Het spel is een echt avontuur voor meerdere doelgroepen ; Airsoftcubs en verenigingen, actievelingen in de outdoor, mensen die zich vaak in de natuur begeven voor avontuur, (Ex-)militairen, mensen die de uitdaging aandurven of als teambuilding.

Tussendoor zal er door onze Game creators ook naar mogelijke nieuwe locatie's gezocht worden.

We hopen hiermee het spel dit jaar op de markt te brengen met de kijk op de toekomst om dit ook uit te breiden tot meerdere productie's binnen Europa op verschillende uitdagende terreinen.

Denk strategisch, maak gewaagde keuzes en speel het sociale spel. Wellicht hoor jij dan bij de 'lucky few' die weet te ontsnappen.

De Rangers(role players) zijn al een geruime tijd aan het oefenen en zijn er helemaal klaar voor!

Waarom doneeractie.nl?

Wij geloven dat als je getalenteerde mensen bij elkaar zet die met respect samenwerken aan een gezamenlijk doel dat er dan iets magisch gebeurt.

Wij hebben jouw steun nodig om de laatste stappen te kunnen zetten: het kopen van de onderdelen die wij nodig hebben in het spel, het vooraf huren van de locatie, overlevingspakketten en huren van spullen.

In ruil hiervoor krijg je een 'once in a lifetime experience'.

Doel:

Het minimale doel is om het spel ten minste 2x in de maand te organiseren.

Maar het liefst willen wij de beleving zo vaak mogelijk organiseren, zodat zo veel mogelijk mensen het mee kunnen maken.

Uw steun gaat dus direct naar de laatste stappen die gezet moeten worden om dit project te laten slagen. Door jullie steun kunnen wij de spullen en overlevingsmiddelen kopen.

Indirect ondersteun je daarmee ook waarde creatie met een creatieve community en een nieuw type beleving in de entertainment markt.

Help ons om bijzondere belevingen te bouwen!

Bij een donatie van 50 euro; een ticket kado twv 135 euro.

Bij een donatie van 40 euro; een ticket kado twv 90 euro.

Bij een donatie van 30 euro; een ticket kado twv 75 euro.

10 maart 9:00

Vandaag inpakken voor een oefening met de Rangers in de Ardennen. Het weekend trainen wij: navigeren en opsporen.

12 maart 19:30

Terug van training navigeren en opsporen. De Rangers worden steeds tactischer en werken beter samen dan ooit. Dit is echt goed verbeterd. Deze week is ook ons intro filmpje klaar.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 170,00

Deze actie is gesloten.