Reüniemiddag Titelstress voor ALS

Reüniemiddag Titelstress voor ALS | Geld inzamelen
 
 
Reüniemiddag Titelstress

Bijna 20 jaar geleden werden wij kampioen met ons voetbalteam. Mijn broer Erwin was speler van dit team. 

Enkele maanden geleden heeft hij angekondigd dat hij, helaas, niet meer in actie kan komen als actief voetballer. De reden hiervoor is dat hij is getroffen door ALS.


In een kring rondom Erwin is toen geopperd om een “afscheids”wedstrijd te organiseren en laat het nu net 20 jaar geleden zijn dat Erwin, spelend in Uffelte 1, kampioen is geworden. Dit verband werd dus snel gelegd, we zouden dus een jubileumwedstrijd wedstrijd gaan organiseren.

Op zaterdag 20 april organiseren wij een reüniemiddag voor dat team met o.a. een wedstrijd van het kampioensteam tegen het huidige 1ste elftal. Het programma is als volgt :

14:30 uur Ontvangst Uffelte 1 1998/1999 en het team waar ze tegen zullen spelen.
15:30 uur Fotomomenten
16:00 uur Aftrap Uffelte 1 1998/1999 – selectie Uffelte 1 / 2 onder leiding van scheidsrechter E. Akse uit Hoogeveen.
( Wedstrijd 2x 30 minuten met een pauze van 15 minuten )

Na de wedstrijd Rad van Fortuin, Verkoop van broodjes hamburger/worst en DJ Roelof Hof zal de muziek verzorgen. Gedurende de hele middag zullen er springkussens aanwezig zijn voor kinderen.

De opbrengsten van de verkoop van programmaboekjes (met verloting), de verkoop van de broodjes hamburger/worst en de opbrengsten van het Rad van Fortuin zullen geschonken worden aan Stichting ALS Nederland. Tevens zal er een melkpul zijn, waar een ieder een vrijwillige bijdrage voor deze Stichting kan doen.

Degene die niet aanwezig kan zijn kan online bijdragen via deze pagina.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
24 donaties
€ 480,00

Deze actie is gesloten.