Rayvano s wens iets terug doen naar familie

Rayvano s wens iets terug doen naar familie | Geld inzamelen
 
 

Rayvano is een 17 jarige jongen met een verstandelijke beperking.

Dit door dat hij met 30 weken is geboren met 900 gram op.een spoed transport naar Rotterdam te zijn gebracht en daar ook nog eens hersenvlies ontsteking te hebben gehad.huh heeft moeten vechten voor ze leven en hebben we.2 x afscheid van hem moeten nemen, samen met zijn 2 ling zusje. 

De artsen wisten niet  hoe hij zou ontwikkelen en wat voor schade dit had aan gebracht  dat zouden we in de loop der jaren onder vinden en zou het wel een zorgen kindje worden met een achterstand.

Rayvano heeft gevochten voor zijn leven en hebben we 2x te horen gekregen dat hij niet zou overleven en we rekening met het ergste moesten houden.

Ons bijbeltje  was zo sterk en bleef vechten en mocht na 3 zware maanden naar huis.

Rayvano heeft een ontwikkelings achterstand kan niet lezen en schrijven en is hij aan 1 oog blind en ziet met zijn andere oog voor 60 %  ook heeft hij de ziekte alopesia areata een ziekte waarbij je haar uitval krijgt kale plekken en ook zijn wenkbrauwen kwijt is.

Rayvano weet goed dat hij anders is door ze beperking maar kan moeilijk begrijpen dat hij niet de dingen kan en mag net zoals zijn 2 ling zus en broer van 10 maanden ouder want hij is toch even oud als hun zegt hij dan ?  en heeft vaak de vraag gesteld waarom ben alleen ik.zo geboren waarom ? Waae niemand antwoord op kan geven we hem dan zeggen dat we dat niet weten maar hij net zoveel als de andere is voor ons.

We zijn een hecht open en eerlijk gezin en houden we allemaal rekening met Rayvano maar die voelt zich hier schuldig om.

Wilt net als ze broer en zus werken zijn eigen centjes verdienen om dingen te doen en te kopen voelt zich schuldig niks terug te kunnen doen. Als hij wat centjes krijgt besteed hij het aan ze nichtjes of papa en mama voor te bedanken dat we er voor hem zijn.

Rayvano s wens is om een keer met het hele gezin zijn zus zwager 2 nichtjes broer en 2 ling zus papa en mama naar Spanje te vliegen of een weekje naar Disney in Parijs als hij ooit rijk is om te bedanken hoe lief we allemaal voor.hem zijn en mama niet kon werken omdat ze altijd voor hem.moest zorgen, niet alles kon er altijd iemand thuis moest zijn voor hem.

Vorig jaar april hadden we wat na vele tegenslagen in het verleden en een groot gezin iets bij elkaar gespaard.

We zouden met de thuis wonkemde kinderen ze broer en zus naar Spanje gaan met het vliegtuig 2 april  voor een weekje.Rayvano was dol gelukkig ze koffertje stond al weken gepakt en telde af ze id laten maken alles was geregeld.

Een week voor de vakantie werd het gecanseld door de corona een zware domper en moeilijk te begrijpen. We hadden geen anulerings verzekering omdat we er van overtuigd waren wat er óók gebeurden zouden gaan en dus zijn we alles kwijt.

Geen geld.meer voor een nieuwe vakantie.

 

Help ons en Rayvano s wens in vervulling te laten gaan met iedereen die hem dierbaar is en er altijd voor hem zijn. Maar wij hem willen laten zien dat  we hem dankbaar zijn voor zijn liefde en waardering en er altijd voor hem zullen zijn en hij bij ons gelijk is aan de  andere kinderen.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 4.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.