Rachel en Jayce naar Aruba | Geld inzamelen
 
 

Rachel en Jayce naar Aruba

Geef Rachel en Jayce een mooie vakantie om tot rust te komen!

Mijn naam is Marco (44), getrouwd met een leuke lieve 44 jarige vrouw, vader van 3 kinderen en fulltime werkzaam als logistiek medewerker in Heerlen.

IK heb maar 1 goed voornemen dit jaar.

 

Alles eraan doen dat mijn vrouw 3 weken rust kan hebben waar ze geboren is: Aruba. 
Ze heeft een heel moeilijk 2017 achter de rug na haar herseninfarct in nov 2016. Eerst dacht ze “dat gaat wel weer over en dan kan ik gewoon verder”

Aan de buitenkant is bijna niets te zien maar de binnenkant is door elkaar. Bij haar is namelijk het deel van de hersenen “geraakt” waar de emoties en omgaan ermee geregeld wordt. Dat resulteert in allerlei zaken zoals stemmingswisselingen, snel in paniek, niet teveel prikkels aankunnen. Haar hersenen reageren daarop door “de stroom uit te schakelen” bijv. ze staat in de woonkamer en ineens bewegen haar benen niet meer want de hersenen geven geen signaal. Dan moet ik haar armen ondersteunen en een vd kinderen moet dan op de grond haar voeten bewegen. Ze wil wel lopen maar de benen krijgen dan geen opdracht van de hersenen.  Ik vind het erg om haar zo te zien. Ze gaat niet veel het huis omdat ze niet alleen durft te gaan. Vroeger kookte ze met alle liefde voor 10, 20 of 30 mensen en dan allerlei nieuws proberen zoals heel kerstmenu Japans eten. Nu kan ze soms niet eens voor ons 5en koken. Ze werkte met veel liefde en overgave in een verpleeghuis waar alle bewoners haar kenden. Nu zit ze al sinds nov 2016 in de ziektewet. Als moeder zijnde kan ze soms niet haar kinderen de aandacht geven die ze nodig hebben, als vrouw zijnde kan ze soms haar eigen huishouden niet doen. Meest frustrerende voor haar is dat mensen niet begrijpen dat ze anders is nu. Daardoor is ze het vertrouwen in mensen kwijt. Mensen zien de buitenkant maar de binnenkant is door elkaar. Ze had liever in een rolstoel gezeten want dan zien mensen dat er iets mis is.

Daarnaast heeft ze al jaren last van lipoedeem en lymfoedeem maar dat wordt langzaam erger. Voor de herseninfarct was ze veel aan het sporten waardoor ze het een beetje onder controle kon houden. Na de herseninfarct heeft ze niet meer kunnen sporten omdat haar lichaam het niet aankon. Door de combinatie van lipoedeem en lymfoedeem kunnen de doktoren niet echt iets voor haar doen. Bij liposuctie bijv. zal lipoedeem misschien weggaan maar lymfoedeem zal de plaats waarschijnlijk innemen of het zal tijdelijk effect hebben.

Het is voor ons als gezin ook geen leuk 2017 geweest. Als echtgenoot zijnde moet ik mijn vrouw soms ondersteunen met lopen alsof ze reeds bejaard is, kinderen hebben niet meer de moeder die ze voor nov 2016 hadden (vooral de jongste zoon heeft er veel last van). Normaal waren we met Kerst veel onder de mensen. Bij ons of op bezoek. Deze keer zijn we gewoon thuis gebleven. Geen zin in al die feestdagen.

Daarom ga ik op allerlei manieren geld bij elkaar sprokkelen voor haar vliegticket en verblijf. Als ze erover praat, glimlacht ze helemaal en heeft ze allerlei plannen. Dan straalt ze weer zoals vroeger. Ze wil haar geboorteplek bezoeken als toerist en echt genieten van rust, natuur. Ze kan niet alleen gaan en daarom gaat een van onze zoons mee als begeleiding. Iemand die haar kent, weet hoe ze is, wat ze wel en niet kan, iemand die ze vertrouwt. Daarnaast wordt geregeld dat ze op Schiphol en Aruba niet in de drukte hoeft te zijn bij de douane en ook niet teveel hoeft te lopen. Daarnaast heeft ze op Aruba veel familie die haar in de gaten wil houden.

 

Vorig jaar heb ik allerlei dingen geprobeerd om het geld alvast bij elkaar te krijgen maar dat is door omstandigheden maar voor een deel gelukt. Ik was een bedrijfje gestart en had een leuke opdracht gekregen. Daarvan kan ik echter pas eind van het jaar de vruchten misschien plukken. Dus als iemand dat wenst, wil ik zelfs de donatie terugbetalen in 2019!

IK BEDEL NIET OM GELD. Liever vraag ik geen hulp maar het belang van mijn vrouw en mijn gezin staat voorop.

Ik verwacht niets, ik eis niets. Ik kan niet in iemands hoofd of situatie kijken dus ik neem ook niemand iets kwalijk. Je mag ook anoniem iets geven.

Ik vraag alleen op zijn minst dit bericht te delen en iedereen vragen dit te delen.

Dit moet een geheim blijven voor mijn vrouw totdat het zover is dat ik het ticket kan boeken. Ik hoop voor eind januari het ticket te kunnen boeken want daarna wordt het veel duurder.

 

Update 04.01.2018:

Dit is puur ticket en simpele studio. Zakgeld e.d. ben ik bij elkaar aan het sprokkelen via extra weekendbaan, macape.nl, vrijmarkt 26 april en belastingteruggave

 

UPDATE 10.01.2018:

Door een anonieme gulle gever en een mooie aanbieding van KLM is het ticket al binnen. 

Nu nog een mooi (betaalbaar) verblijf vinden en dan kunnen ze samen genieten van rust. Op die manier hoop ik dat deze vakantie ons gezin eindelijk tot rust kan komen na een bewogen 2017.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 75,00
Doel: € 950,00
7%

Deze actie is gesloten.