Puppy Pita uit Vatra Dornei | Geld inzamelen
 
 

Puppy Pita uit Vatra Dornei

Puppy Pita uit Vatra Dornei

Dit was puppy Pita, geboren in een bos in Vatra Dornei Roemenië. Een pup van moeder Essie, die al enige tijd in Nederland in opvang zit. Zaterdag 31 maart was ook Pita aangekomen in Nederland, waar zij samen met zus Flora in opvang kwam bij Angela. Pita was erg timide, maar in eerste instantie dacht men dat dit door de lange reis kwam. Nu bleek er toch iets mis met haar: ze wilde niet eten, en ze kreeg het steeds benauwder. Angela is gelijk naar de dierenarts gegaan, daar kreeg Pita ontstekingsremmers en antibiotica. Helaas ging het alleen maar slechter, ze moest aan het infuus en er kwam een specialist bij. Pita had vocht achter haar longen en haar toestand was erg zorgelijk. Angela ging met haar naar het Medisch Centrum Amsterdam, in de hoop dat ze daar iets voor haar konden doen. Helaas, onderweg in de auto is Pita gestorven, ze heeft het niet gered.

De kosten die tot nu toe gemaakt zijn door Care 4 Shelter Dogs, bedragen al ca €1300. Er wordt ook een autopsie gedaan, om te kijken wat de oorzaak is geweest van het overlijden van Pita. 

Care 4 Shelter Dogs heeft wel een potje voor opvanghonden die ziek worden, maar dit is een behoorlijke aanslag in hun budget.

Wij willen met deze actie proberen een steentje bij te dragen in de kosten voor Pita. Het lieve meisje krijgen we er niet mee terug, maar dit is het enige wat we nog kunnen doen.

Wie helpt mee? Alle donaties zijn zeer welkom.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

9 donaties
€ 155,00

Deze actie is gesloten.