Pug Rescue

Pug Rescue | Geld inzamelen
 
 
Ik wil dat alle mopshonden een fijn leven hebben en daar ga ik mijn best voor doen.

Hallo allemaal,

Ik ben Danisha en ik ben gek op mopsen. In het bijzonder op mijn mopshond Puck. Maar natuurlijk op alle mopshonden. Vier jaar geleden werd ik verliefd op dit ras en in november 2014 had ik eindelijk mijn eigen mopsje. 

Ik ben steeds meer dingen gaan volgen over mopsen op internet en kwam tot de conclusie: dit wil ik ook. Geinspireerd door @bubblebeccapugs en @thepugqueen. Puck heeft een heerlijk leven, maar helaas heeft niet elke mops dit. Hier wil ik wat aan veranderen. Door ze te redden, op te vangen, verzorgen en eventueel herplaatsen. Tevens pas ik regelmatig op.

Er worden regelmatig mopsen verkocht/weggedaan/mishandeld etc. omdat de baasjes er niet meer voor willen of kunnen zorgen. Ik wil ze graag redden. Hier is wel geld voor nodig, voor het halen/vervoer, verzorging, voeding, dierenartskosten etc. Daarom start ik deze actie, in de hoop dat jullie me willen helpen met een donatie. Elke euro is er al een. Ik zou het ook geweldig vinden als jullie dit willen delen op social media.

Als er iemand van mopsen houdt en alles voor ze doet, ben ik het wel. Mochten jullie vragen hebben, dan kunnen jullie altijd contact met me op nemen. Op bijgevoegde foto’s zien jullie het heerlijke leven van Puck. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.