PTSS wie helpt mij?

PTSS wie helpt mij? | Geld inzamelen
 
 

Ik heb tijdens mijn 32-jarige politiedienst meervoudig complexe PTSS opgelopen en ben in 2017 hiervoor ontslagen. Ondanks zware therapie zal ik hier niet meer vanaf komen en zal ik hier mee moeten leven.  Ik probeer dagelijks mijn weg te vinden om hier mee om te gaan. Nu werkte ik 24 uur bij de politie vanwege de kinderen.  Dat houdt in dat ik voor 24 uur een uitkering krijg.  Weliswaar met een aanvulling. Het is geen vetpot. Ik heb een mooi huisje aan een doorgaande straat aan de rand van het centrum van ons dorp.  Door de drukte  van de leefgeluiden en verkeer in mijn omgeving kan ik door de PTSS nooit tot rust komen.  Onlangs is er een klein gedateerd huisje met  tuin op mijn pad gekomen.  Met pijn in het hart heb ik besloten om mijn woning te verkopen en te verhuizen naar de rustige lokatie.  Dit is een zeer moeilijke en zware stap voor mij. 

Maar omdat ik een kleine uwv  uitkering heb, krijg ik  geen hypotheek en zou een hogere hypotheek ook niet kunnen betalen.  

Wie zou mij willen  helpen zodat ik mijn rustige woning kan laten renoveren en moderniseren . Mijn eerste prioriteit zijn het plaatsen van zonnepanelen en eventueel een warmtepomp om de energierekening te kunnen betalen.  Verder is de keuken en badkamer gedateerd.  De ramen zouden vervangen moeten worden in hr++ ect ect. Dit zijn de grote kosten die een gat slaan in het budget.

Wie wil mij helpen?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 75.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.