PTSS Hulphond veilig vervoeren | Geld inzamelen
 
 

PTSS Hulphond veilig vervoeren

Doneeractie voor Chiel en zijn PTSS hulphond Denzell.

Beste donateurs, bij deze wil ik jullie vragen mij nogmaals financieel te steunen voor de aanschaf van een andere wagen die meer geschikt is voor mij en mijn hulphond Denzell?

In de huidige wagen zit onvoldoende luchtventilatie in voor de hulphond achterin omdat de bak volledig is afgesloten. Een veilige en goede ventilatie, ook tijdens warme dagen was veel te duur om te laten installeren. Daarnaast kan ik niet wennen aan handschakelen omdat ik al vele jaren automaat reed. Ook het geen zicht hebben aan de zijkanten en achterkant is voor mij te stressvol.

Ik heb de hulphond toegewezen gekregen vanuit de Gemeente vanwege mijn ernstige PTSS wegens meervoudige opgelopen trauma's zoals b.v. de moord op mijn driejarig dochtertje Anoeska. Anoeska is vermoord en gedumpt in het Euromastpark te Rotterdam door de toenmalige vriend van mijn ex vrouw, die overigens ook medeverantwoordelijk was hierin. Ze zat erbij, keek ernaar en deed niets om Anoeska te beschermen. Ze is meegeweest om Anoeska in het park te dumpen en te begraven in een zelfgemaakt gat wat ze hadden gegraven en vervolgens dicht hebben gegooit. Ik ben door het hele gebeuren als biologische vader zeer ernstig getraumatiseerd en heb hier al jarenlang heel veel psychische problemen door. Mijn vertrouwen in de mensheid is zeer laag en heeft zijn uitwerking in b.v. dat ik geen vertrouwen meer heb in mensen om deze nog toe te kunnen laten in mijn leven. Een hulphond is voor mij dan ook zeer belangrijk, zoniet noodzakelijk om als eerste een maatje voor het leven te krijgen maar ook om weer meer naar buiten te gaan en weer met kleine stapjes mensen weer te kunnen gaan vertrouwen. Uiteraard met hulp van mijn hulphond die nu word opgeleid tot PTSS hulphond. Denzell zal een zeer grote rol in mijn leven gaan krijgen, o.a. dat ik ook veilig naar het monumentje voor Anoeska te Rotterdam kan blijven gaan. Ik heb van de Gemeente Rotterdam vrijstelling om met mijn wagen het park in te rijden totaan het monumentje zodat ik daar veilig kan zijn op de momenten dat ik daar behoefte aan heb. Het onderhouden van dit monumentje ook kan blijven doen. Als ik daar ben zal Denzell mijn persoonlijke ruimte bewaken (blokken noemt men dat) zodat mensen die daar ook lopen niet te dicht bij mij kunnen staan vanwege mijn angsten hiervoor. Mocht ik gaan herbeleven of angstig worden zal Denzell mij daaruit halen zodat ik weer in het hier en nu zal zijn

Mocht er een bedrijf zijn die mij wil sponsoren met een goede wagen waar ook de kennel in kan, dan zouden ik en mijn hulphond Denzell zeer blij zijn.

Zie bij extra foto's die wagen Citroen Nemo uit 2013 (diesel) 398000 km die ik nu nog heb en ook wil inruilen bij een andere aanschaf wagen.

Chiel Grishaver
06-01-2020

Bij deze onze grote dank voor jullie donatie's tot nu toe en nog in de toekomst. Grt Chiel Grishaver en hulphond Denzell.


 

Laat een reactie achter

61 donaties
€ 1.190,00
Doel: € 5.000,00
23% / 64 dagen te gaan

Deze actie is gesloten.