PTSS Hulphond Denzell veilig vervoeren | Geld inzamelen
 
 

PTSS Hulphond Denzell veilig vervoeren

Doneeractie voor Chiel en zijn PTSS hulphond Denzell.

Lieve donateurs, inmiddels kan ik meedelen dat ik een auto heb kunnen aanschaffen voor veilig vervoer van Denzell mijn hulphond i.o. Ik heb de hulphond toegewezen gekregen vanuit de Gemeente vanwege mijn ernstige PTSS wegens meervoudige opgelopen trauma's zoals b.v. de moord op mijn driejarig dochtertje Anoeska. Anoeska is vermoord en gedumpt in het Euromastpark te Rotterdam door de toenmalige vriend van mijn ex vrouw, die overigens ook medeverantwoordelijk was hierin. Ze zat erbij, keek ernaar en deed niets om Anoeska te beschermen. Ze is meegeweest om Anoeska in het park te dumpen en te begraven in een zelfgemaakt gat wat ze hadden gegraven en vervolgens dicht hebben gegooit. Ik ben door het hele gebeuren als biologische vader zeer ernstig getraumatiseerd en heb hier al jarenlang heel veel psychische problemen door. Mijn vertrouwen in de mensheid is zeer laag en heeft zijn uitwerking in b.v. dat ik geen vertrouwen meer heb in mensen om deze nog toe te kunnen laten in mijn leven. Een hulphond is voor mij dan ook zeer belangrijk, zoniet noodzakelijk om als eerste een maatje voor het leven te krijgen maar ook om weer meer naar buiten te gaan en weer met kleine stapjes mensen weer te kunnen gaan vertrouwen. Uiteraard met hulp van mijn hulphond die nu word opgeleid tot PTSS hulphond. Denzell zal een zeer grote rol in mijn leven gaan krijgen, o.a. dat ik ook veilig naar het monumentje voor Anoeska te Rotterdam kan blijven gaan. Ik heb van de Gemeente Rotterdam vrijstelling om met mijn wagen het park in te rijden totaan het monumentje zodat ik daar veilig kan zijn op de momenten dat ik daar behoefte aan heb. Het onderhouden van dit monumentje ook kan blijven doen. Als ik daar ben zal Denzell mijn persoonlijke ruimte bewaken (blokken noemt men dat) zodat mensen die daar ook lopen niet te dicht bij mij kunnen staan vanwege mijn angsten hiervoor. Mocht ik gaan herbeleven of angstig worden zal Denzell mij daaruit halen zodat ik weer in het hier en nu zal zijn. Zoals ik aangaf heb ik inmiddels een bestelwagen (zie foto's) kunnen kopen met inruil van mijn oude auto die ik had en veel te klein was voor Denzell. De doneeractie loopt wel nog door omdat de bestelwagen ook zal moeten worden aangepast voor Denzell mijn hulphond i.o. Er zal een goede (die ook kan draaien als de motor uitstaat) ventilatie in moeten komen voor Denzell en de kennel achterin moet nog een ombouw omheen worden gemaakt zodat de materialen veilig kunnen worden vervoerd. Onze grote dank voor jullie donatie's . Chiel en Denzell .

Chiel Grishaver
31-10-2019

Beste donateurs, inmiddels kan ik ook al aangeven dat de bestickering op mijn bestelwagen ook gerealiseerd is. (Zie foto's). Graag willen Denzell mijn hulphond i.o. en ikzelf Chiel Grishaver jullie allemaal bedanken voor de donatie's die tot nu toe zijn binnengekomen. De wagen is er, de kennel in de wagen is er en de bestickering zit op de wagen. Nu nog een goede ventilatie in de wagen voor Denzell mijn hulphond i.o. En een ombouw om de kennel voor alle materiaal veilig op te bergen.


Chiel Grishaver
11-10-2019

Lieve donateurs, inmiddels heeft Denzell ook een mooie veilige kennel voor in mijn bestelwagen gekregen van de hondenbrigade te Rotterdam. Bij deze willen Denzell mijn hulphond i.o. en ikke (Chiel Grishaver)  iedereen bedanken die hierbij betrokken was šŸ˜šŸ˜


Chiel Grishaver
06-10-2019

Lieve donateurs, bij deze is het gelukt om een andere wagen (bestelwagen) te kopen, mede door jullie donatie's en het inruilen van mijn oude wagen die ongeschikt was voor het veilig te vervoeren van mijn hulphond i.o. Denzell. De doneeractie loopt wel nog door omdat de bestelwagen nog aangepast moet worden met een veilige grote kennel/kooi/bench voor Denzell en een goede ventilatie (ook in de zomerse dagen moet het koel blijven in de ruimte waar Denzell verblijft)  die ook blijft draaien/ventileren als de motor uitstaat. Bij deze willen Denzell en ikke (Chiel Grishaver) jullie bedanlen voor alle donatie's die wij mogen ontvangen.


Chiel Grishaver
16-08-2019

Lieve donateurs, bij deze willen (Chiel Grishaver en hulphond Denzell) jullie bedanken voor alle donatie's die binnenkomen op de doneersite. Wij hopen echt dat het gaat lukken om veilig vervoer voor hulphond Denzell te realiseren.


 

Laat een reactie achter

61 donaties
€ 1.190,00
317 dagen te gaan