Protect our green lungs | Geld inzamelen
 
 

Protect our green lungs

Aanplant Rehabilitatie Herbebossing uitgemijnde en ontboste gebieden Suriname

Met hart voor mijn geboorte land en vol passie voor het milieu, wil ik als 27 jarige ingenieur een start maken aan de aanpak van vele milieuproblemen in Suriname. Naar aanleiding hiervan heb ik in september 2018 een stichting opgericht "PROTECT OUR GREEN LUNGS". De stichting wil de overheid ondersteunen in het formuleren van milieubeleid, waarbij er harde milieu eisen worden gesteld. Verder wil de Stichting de uitgemijnde en verwante ontboste gebieden rehabiliteren en herbebossen. De Stichting geeft de voorkeur aan duurzaamheid en een schoon milieu. Deze aanpak zal baat hebben voor de toekomstige generaties. Zonder financiëlesteun gaat de stichting haar doelen niet kunnen waarmaken. Het geld zal besteed worden om materialen, vervoersmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen aan te schaffen.

Wij vragen u vriendelijk of u een donatie aan de stichting wilt doen door middel van elektronisch afval of een kleine bijdrage. uw elektronisch afval wordt persoonlijk opgehaald. Daarvoor kunt u contact opnemen met Clifford van Sichem via protectourgreenlungs@gmail.com

De donateurs kunnen via de website https://www.protectourgreenlungs.com/volgen op wleke manier uw donatie wordt toegepast. Vanuit de stichting ‘’PROTECT OUR GREEN LUNGS” wil ik alvast een ieder bedanken die vertrouwen heeft in de doelen van de stichting.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 114.349,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.