Projectreis Bosnië | Geld inzamelen
 
 

Projectreis Bosnië

Help ons en onze cliënten mee om een onvergetelijke projectreis te maken naar Bosnië.

Van 2 tm 7 april willen wij dagbestedingsmedewerkers van ggz instelling Pro Persona Wolfheze met 5 cliënten een projectreis gaan maken voor stichting Just Sophie. 

Stichting Just Sophie streeft ernaar om een beweging te initiëren in Bosnië en Herzegovina waarbij zelfredzaamheid, zingeving en ontwikkeling bij jongeren centraal staan. Dit doen zij door kleinschalige projecten op te starten in samenwerking met lokale partners.

Wij willen daar graag ons steentje aan bijdragen en onze ervaring delen. Met als thema: Hoe kunnen we met weinig, veel passie veel voor elkaar betekenen op het gebied van #MaatWerkParticipatie.Voor onze cliënten en ons zou dit een geweldige ervaring zijn. Aanspraak doen op je gezonde deel, ervaren hoe het is om grenzen te verleggen een enorme boost in hun herstel.

Natuurlijk zitten er kosten verbonden aan deze reis. Voor vlucht onderdak en eten. Vandaar dat wij een beroep willen doen op u. Zou u ons willen helpen om deze onvergetelijke reis te maken en wij iets kunnen betekenen voor de mensen daar.

Mochten we ons doel halen en er overheen gaan doneren wij dit aan de stichting.

Groetjes Petra IjkhoutEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

47 donaties
€ 905,00
Doel: € 5.000,00
18%