Project Laura! Help Laura ademen! | Geld inzamelen
 
 

Project Laura! Help Laura ademen!

Help jij mij versneld aflossen zodat ik vòòr mijn 35e wat meer adem ruimte krijg?!

Hi allemaal!

Geld vragen is iets wat ik nooit zou doen, laat staan een verhaaltje over mezelf vertellen met als doel geld voor MEZELF op te halen! Voor een ander, zeker... maar voor jezelf is toch wel heel eng... ik voel me namelijk bijna schuldig...Terwijl ik dit zit te typen heb ik dan ook al minstens 15x de regel weer weggehaald... want hoe ga ik mijn idee omschrijven? Wetende dat ik enorm hard werk, sport en geen rare dingen doe... met in gedachten dat ik in de particuliere sector huur en dat al mijn geld dat ik met een fulltime baan verdien op gaat aan huur, simpele vaste lasten, ik geen onnodige abonnementen heb, sport en een steentje aan de maatschappij bijdraag  door vrijwilligerswerk in dierenasiels en soms een financiele steun aan mijn jongere broer... ga ik een poging wagen voor mijn eigen geluk... voor mijn eigen toekomst!

Als je geen propper bent voor jezelf, zal niemand het voor je doen... en wie niet waagt wie niet wint en alleen al door te proberen kan je vaak toch een hele kleine ingang creeeren... een hele kleine ingang.. dat is dan ook wat ik wil vragen! Ik kan wel een heel levensverhaal neerzetten met diepte en hoogte punten maar daar wordt vast niemand beter in...

Heel to-the-point heb ik toen ik nog jong en onbevlogen was de keuze gemaakt naar de Universiteit van Utrecht te gaan om te studeren... netjes heb ik in 6 jaar mijn opleiding afgemaakt na een jaartje HBO en mijn Universitaire diploma behaald... hieruit is een leuke schuld ontstaan waaraan ik komende 10 jaar nog wel maandelijks herinnerd word. Ik zou willen proberen 20.000-30.000 mensen te bereiken die allemaal bereid zouden zijn om €1,- te sponsoren aan mijn studie...  zoals vele handen maken licht werk... Dit zou mij enorm veel meer adem ruimte geven en een Euro kunnen we vaak allemaal wel missen alleen is het vaak afhankelijk van de content eromheen of we mee gaan in het verhaal....

Herken je je zelf in mij? Wil jij me helpen? Ik ben al blij met alle financiele hulp in de vorm van sponsoring die ik kan krijgen... Is een Maatschappij met met ruim 16 miljoen mensen in staat om mij hierbij te willen helpen...? Ik ben benieuwd! Ik wil iedereen hartelijk danken voor het lezen van mijn 'verhaal'... ik voel me nog steeds schuldig richting mezelf omdat het bijna voelt dat ik dit niet kan maken... maar wie niet waagt... wie niet wint... en wat zou het fijn zijn om voor mijn 40e wat meer te kunnen ademhalen ipv weten dat je komende 10 jaar nog 'aan het afbetalen bent' voor een studie waaraan je nu een goede baan te danken hebt maar waardoor je teveel verdient om goedkoop te kunnen wonen en te weinig verdient om een huis te kunnen kopen!

 Is deze actie *onverwacht* een succes? (Niet dat ik niet in mezelf geloof... maar nu jullie nog!) dan wil ik van het overige geld graag iemand helpen die zijn studie net als ik ook niet uit eigen zak heeft kunnen betalen en er geen financiele hulp voor heeft (kunnen krijgen).

Nogmaals.... dankjewel!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 30.000,00
0% / 9167 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.