Professionalisering van deVoetbalsupporter.nl | Geld inzamelen
 
 

Professionalisering van deVoetbalsupporter.nl

Professionalisering DeVoetbalsupporter.nl,

De Voetbalsupporter wil graag het beeld doorbreken dat de populistische media graag schept van de Voetbalsupporter. Hiervoor is deze site opgericht. De site wil een beeld scheppen van waar de (uit)supporters van de vele BVO's en amateurverenigingen tegen aanlopen bij het bezoeken van (uit)wedstrijden. Tevens strijdt de site tegen het moderne voetbal, waardoor juist de fanatieke supporters tegen allerlei vrijheidsbeperkende maatregelen aanlopen. 

Buiten het AMF (Against Modern Football) wil de Voetbalsupporter ook de buitenwereld laten zien wat deze supporters allemaal doen en over hebben voor de club. De vele vrije uren die in het maken van acties gaan zitten, voor vaak maar 5 a 10 minuten "showtijd", dit allemaal voor een passie: de Club en het Voetbal.

Enkele voorbeelden die de afgelopen jaren zijn voorbijgekomen: Het onterrecht en preventief vastzetten van supporters, het uitdelen van stadionverboden die als warme broodjes over de toonbank gaan. De procedures die gevolgd worden, zoals dat seizoenkaarten al worden geblokkeerd voordat de BVO de bewijslast heeft laten zien, iets wat in het normale strafrecht ondenkbaar is.

Bij veel van deze zaken zal de site willen laten zien dat er ook een andere kant van het verhaal is. Het is een site die ontstaan is uit onvrede over het beeld dat de buitenwereld heeft van de Voetbalsupporter. Deze is vaak negatief en generaliserend. Hiertegen wil de Voetbalsupporter zich afzetten. Laten zien dat het Voetbal en zijn supporters een dwarsdoorsnede is van de samenleving met een passie ZIJN club en het Voetbal.

Om meer achtergronden te kunnen achterhalen hebben we meer middelen nodig. Hierom is de Voetbalsupporter een crowdfunding actie gestart. De Voetbalsupporter wil hiermee een mooie basis uitzetten voor de komende jaren, waarna we met partners de kosten kunnen gaan dekken. Nu zul je denken dit is toch in strijd met het AMF principe? 

De Voetbalsupporter zal geen concessies doen aan de berichten die de site zal gaan plaatsen. Het geld dat de Voetbalsupporter wil gaan ophalen is alleen bedoeld om de site beter te maken en de kosten te dekken. Daarom denkt de Voetbalsupporter ook dat een crowdfundingactie een mooie passende manier is om aan deze behoefte te voldoen. Aangezien vele donaties bijdragen aan een gemeenschappelijk gevoel. Dat deVoetbalsupporter gedragen wordt door deze specifieke doelgroep de Voetbalsupporters en sympathisanten. 

Het idee is om iedereen te bedanken voor hun minimale donatie van 5 Euro. Hiervoor zal er een Wall of Fame komen op de site.

Het streef bedrag is zo laag mogelijk gehouden om het doel ook waar te kunnen maken. Aangezien het hebben van een mooie site / goedwerkende site ondergeschikt is aan de berichten en de kritische noot die de site wil meegeven. De Voetbalsupporter is zich er van bewust dat professionalisering een eerste stap is om de volgende stap waarheid te kunnen laten worden, namlijk een community die wil opkomen voor de individuele supporter. Dit kan alleen als stap een waarheid wordt.

DUS DONEER 5 EURO EN DEEL!!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.