Geld inzamelen | Professionalisering van DeVoetbalsupporter.nl
 

Professionalisering van DeVoetbalsupporter.nl

Professionalisering DeVoetbalsupporter.nl,

De Voetbalsupporter wil graag het beeld doorbreken dat de populistische media graag schept van de Voetbalsupporter. Hiervoor is deze site opgericht. De site wil een beeld scheppen van waar de (uit)supporters van de vele BVO's en amateurverenigingen tegen aanlopen bij het bezoeken van (uit)wedstrijden. Tevens strijdt de site tegen het moderne voetbal, waardoor juist de fanatieke supporters tegen allerlei vrijheidsbeperkende maatregelen aanlopen. 

Buiten het AMF (Against Modern Football) wil de Voetbalsupporter ook de buitenwereld laten zien wat deze supporters allemaal doen en over hebben voor de club. De vele vrije uren die in het maken van acties gaan zitten, voor vaak maar 5 a 10 minuten "showtijd", dit allemaal voor een passie: de Club en het Voetbal.

Enkele voorbeelden die de afgelopen jaren zijn voorbijgekomen: Het onterrecht en preventief vastzetten van supporters, het uitdelen van stadionverboden die als warme broodjes over de toonbank gaan. De procedures die gevolgd worden. Seizoenkaarten worden al geblokkeerd voordat de BVO de bewijslast heeft laten zien, iets wat in het normale strafrecht ondenkbaar is.

Bij veel van deze zaken zal de site willen laten zien dat er ook een andere kant van het verhaal is en waar mogelijk achtergrond verhalen achterhalen. Helaas is het nu een site die ontstaan uit hobby en onvrede in de media. Zeker om meer achtergronden te kunnen achterhalen hebben we meer middelen nodig. Hierom is de Voetbalsupporter een crowdfunding actie gestart. Hopelijk kunnen we hier de komen de jaren een mooie basis mee uitzetten, waarna we met partners de kosten kunnen gaan dekken. Nu zul je denken dit is toch in strijd met het AMF principe? 

De Voetbalsupporter zal geen concessies doen aan de berichten die we gaan plaatsen. Het geld dat de Voetbalsupporter wil gaan ophalen is alleen bedoeld om de site beter te maken en de kosten te dekken. Hiervoor ziet de Voetbalsupporter maar een mogelijkheid en dat is het maken van Reclame en het vragen van donaties.

Het idee is om iedereen te bedanken voor hun donatie. Hiervoor zal er een Wall of Fame komen. 

Voor bedrijven en of personen die willen sponseren wil de Voetbalsupporter het volgende terug geven: Voor iedere sonsoring van 5 euro, zal er een maand lang een logo te zien zijn. Sponsoring van 20 euro betekend 4 maanden dat je logo te zien is. 

Het streef bedrag is zo laag mogelijk gehouden om het doel ook waar te kunnen maken. Aangezien het hebben van een mooie site / goedwerkende site ondergeschikt is aan de berichten en de kritische noot die de site wil meegeven. De Voetbalsupporter is zich er wel van bewust dat een stukje professionalisering de berichten wel ten goede komt. Vandaar deze crowdfunding actie. 

 

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0% / 39 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.