Proceskosten WOB Tirrel documenten | Geld inzamelen
 
 

Proceskosten WOB Tirrel documenten

Voor openheid in het geldverslindende project De Tirrel

Een fantastisch project: twee scholen, een verpleeghuis, een sporthal en maatschappelijke organisaties samen in één toekomstbestendig gebouw.

Maar ... waarom mogen we niet weten hoe de kosten worden verdeeld tussen "partner" De Hoven en de gemeente? Waarom mogen we het onderzoek naar het handelen van het college niet lezen? Waarom is de gemeenteraad onvolledig ingelicht en mogen we niet weten wat nog meer wordt verzwegen? Op welke punten zijn gemeenteraad en burger onjuist geïnformeerd?

Man, man, man ... het programma van de opniemakers van Omroep het Hogeland heeft al verschillende misstanden geopenbaard en wil nu alle stukken bestuderen. Wij willen weten in hoeverre het college van burgemeester en wethouders van Het Hogeland het eigen disfunctioneren verstopt. Helaas moeten we hiervoor juridische middelen inzetten en dat kost geld.

Gelukkig hebben we de nodige (bestuursrechtelijke) kennis in huis en worden we via bijvoorbeeld sociale media goed geholpen. Maar voor zaken als griffierechten hebben we jouw hulp nodig. Steun ons daarom met een spaarpotje om deze kosten te kunnen voldoen en zo de democratie te kunnen (blijven) controleren.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

8 donaties
€ 120,00
Doel: € 2.500,00
4%