Praktijkruimte voor HSP kinderen

Praktijkruimte voor HSP kinderen | Geld inzamelen
 
 
Een praktijkruimte in een rustgevende omgeving voor coaching van hoogsensitieve kinderen

Ik ben Elise en al zolang als ik me kan herinneren wil ik mensen helpen. Inmiddels ben ik 43, heb ik 2 dochters van 11 en 15 en ben ik gescheiden. Mijn oudste dochter heeft ADHD en is hoogsensitief net als ik zelf. Hoogsensitief zijn betekent dat alle prikkels uit de omgeving harder bij je binnen komen, dat je extreem gevoelig bent voor sferen en voor stemmingen van mensen om je heen en het zorgt ervoor dat je niet mee kan gaan in de snelheid van leren die van je verwacht wordt omdat je zintuigen constant geprikkled worden.Het leren omgaan met hoogsensitiviteit in een maatschappij waar alles snel gaat en er veel stress heerst is niet makkelijk. Het gevolg is dat kinderen en jongeren al op jonge leeftijd te maken krijgen met allerlei klachten zoals spanning, depressie en zelfs burn out. Ik heb zelf geleerd hoe ik met mijn HSP moet omgaan en heb hierdoor ook ingezien dat het je kan verrijken. Heel graag wil ik kinderen die vastlopen in de huidige maatschappij vanwege hun hooggevoeligheid helpen op verschillende manieren. Naast dat ik met kinderen praat, de natuur in ga, ze laat ervaren waar hun kracht ligt door met ze aan de slag te gaan op vershillende vlakken, heb ik ook een samenwerking met de "oil experience". De oil experience heeft een heel breed arsenaal aan natuurlijke oliën die lichaamsprocessen ondersteunen waardoor veel kinderen op den duur van hun medicijnen voor bv ADHD en autisme af komen. Ze zullen meer rust gaan ervaren in hun hoofd en lichaam waardoor ze minder last hebben van alle prikkels waar ze de hele dag aan bloot staan.

Om met deze kinderen te kunnen werken heb ik een praktijkruimte nodig en het liefste wil ik dichtbij de natuur zijn omdat dit de allerbeste plek is voor een hoogsensitief kind. Nu ben ik zelf gescheiden en woon ik met mijn 2 dochters op een flatje. Ik heb de financiële middelen helaas niet om mijn plannen vorm te geven. Noodgedwongen heb ik mijn plannen daarom aan de kant moeten zetten. Maar op de een of andere manier lukt het me niet om het los te laten. Je moet altijd je hart volgen heb ik geleerd, dus dat is wat ik toch ga doen.

Een lening bij de bank krijg ik niet en rijke ouders heb ik helaas ook niet. Er zit dus niks anders op dan mijn verhaal te vertellen in de hoop dat er lezers zijn die geloven in mijn plan en er een kleine bijdrage voor over te hebben. 

Aan iedereen die gaat doneren wil ik bij voorbaat mijn dank uitspreken. Iedere euro zal worden omgezet in een stukje levensgeluk voor onze nieuwe generatie! BEDANKT! 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 25.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.