Pony's Quadenoord hebben collega's nodig | Geld inzamelen
 
 

Pony's Quadenoord hebben collega's nodig


Pony’s Quadenoord hebben collega’s nodig 

De paarden en pony’s van Quadenoord leven in één grote kudde en beschikken over twee grote weides. Ze zijn vaak aan het dollen en je kan zien dat ze het reuze naar hun zin hebben op deze plek. 
Enkele pony’s zullen in de nabije toekomst van een welverdiend pensioen gaan genieten. Daarom zijn er nieuwe collega’s nodig waarmee ze de weides, de goede zorgen en ook het werk kunnen delen. 

Door de coronamaatregelen zijn er echter al ruim een jaar minder inkomsten. De droge en hete zomers van de laatste jaren zorgen ervoor dat  hooi, stro en kuil extreem duur is. Naast de gestegen kosten en lagere inkomsten zijn de prijzen van pony’s ook nog eens veel hoger dan andere jaren, omdat de vraag (ook door de coronacrisis) veel groter is. Hierdoor is het voor Quadenoord zeer moeilijk om de kudde op korte termijn met één of meer vrienden uit te breiden. 

Wij, een aantal ruiters van Quadenoord, zien dat het noodzakelijk is dat de kudde wordt uitgebreid en zijn daarom deze doneeractie gestart zodat we binnenkort één of meer viervoetige vrienden kunnen verwelkomen.

Wil jij Quadenoord helpen bij de aanschaf van nieuwe pony’s? 
Doe dan mee aan deze doneeractie waarvan de opbrengst geheel wordt besteed aan de aanschaf van één of meer pony’s en toebehoren (zadel, hoofdstel, etc.). Het delen van deze actie wordt gewaardeerd!

Dank je wel, mede namens onze viervoetige vrienden van Quadenoord!

Daniella Kasteel
07-05-2021

Zoveel lieve mensen die Quadenoord een warm hart toedragen 😍! We zijn onder de indruk en dankbaar. 
De helft van ons doel is bereikt dus we gaan nog even door!


Daniella Kasteel
03-05-2021

Wow, wat hebben we al veel donaties mogen ontvangen. We zijn er stil van! Ons doel is nog niet bereikt maar het begin is mooi en veelbelovend! Heel veel dank aan alle gulle donateurs.


 

Laat een reactie achter

92 donaties
€ 5.942,00
Doel: € 10.000,00
59%