Podiumbeesten Overschie | Geld inzamelen
 
 

Podiumbeesten Overschie

Theaterles voor ALLE kinderen in Overschie

Podiumbeesten Overschie heeft één belangrijke missie: wij willen theaterles toegankelijk maken voor IEDER kind in de, relatief arme wijk, Overschie en daarom vragen wij slechts 1 euro per les. Dankzij bijdragen van de gebiedscommissie Overschie, de gemeente Rotterdam afdeling cultuur, Stichting Volkskracht, Stichting Elise Mathilde Fonds, het Tiny en Anny van Doorne Fonds, het Laurensfonds en particuliere donaties kunnen we in september weer met een nieuw seizoen starten.  Wij zijn echter nog niet helemaal rond tot de eindvoorstelling in mei 2020 en daarom kunnen wij uw steun goed gebruiken. Draagt u Podiumbeesten een warm hart toe? Steun ons dan op NL94 RABO 0321 3914 70 t.n.v Stichting Podiumbeesten.

Theater is niet alleen heel leuk en gezellig. Het is ook nog eens ontzettend goed voor de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Als je verlegen bent, helpt theater om  zekerder van jezelf te worden. Daarnaast leer je ook goed samenwerken en voor elkaar open staan en dat komt heel goed van pas in het leven!

Niet naast elkaar, maar met elkaar
Onze theatergroepen laten een mix van de Overschiese jeugd zien. En dat maakt het extra leuk. De kinderen spelen niet naast, maar met elkaar en leren zo elkaars achtergrond en culturele waarden en normen kennen. De toekomst van Overschie leert nu al samenwerken, waardoor vriendschappen voor het leven binnen de wijk ontstaan.

Samenwerkingsverbanden binnen de wijk
Wij zijn altijd op zoek naar samenwerkingsverbanden binnen de wijk. Podiumbeesten is te vinden op diverse festivals in Overschie en werkt nauw samen met diverse organisaties. Twee mooie initiatieven zijn de jaarlijkse voorstelling in woonzorglocatie Den Hoogenban en de theaterworkshop tijdens Serve the City in de grote kerk. Hier komen jong en oud samen en dat blijkt een gouden combinatie! Wil je nog meer over ons willen weten, kijk dan op www.podiumbeestenoverschie.nl.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 5,00