Pluk de dag | Geld inzamelen
 
 

Pluk de dag

Leer weer te ontspannen en te genieten met de dag.

 

Ken je het gevoel dat je het liefst even zou ontsnappen van je leven? Letterlijk even afstand zou willen nemen om adem te kunnen halen? Niet voor iedereen is dat mogelijk, en ik wil dat mogelijk maken.

Steeds meer nieuwsberichten duiken op waarin staat beschreven dat we meer moeten ontspannen. De druk van de maatschappij heeft ervoor gezorgd dat we hebben afgeleerd hoe we met de dag kunnen leven, hoe we kunnen genieten van het moment en lekker kunnen ontspannen. We moeten van alles, de sociale druk is enorm. Overal kijkt iedereen met je mee, ontsnappen is bijna onmogelijk.

Constante druk om te presteren en het goed te doen voor anderen hebben psychische problemen tot gevolg. Burn-out, depressie, maar bovenal de vernietigende twijfel aan jezelf en mogelijk zelfs een laag zelfbeeld geven psysich veel druk.

Hoe ga je daarmee om als je niet meer weet hoe je moet ontspannen? Niet meer weet wat je nodig hebt om te ontspannen? Niet meer weet wie je zelf bent.
Geen financiën hebt om de vicieuze cirkel van stress en druk te doorbreken door er letterlijk even uit te stappen?

Mijn droom is om een plek te maken waar iedereen ontspanning kan vinden. Je opnieuw leert te ontspannen en praktische tips krijgt om dit ook thuis nog vast te houden. Laagdrempelig en ook mogelijk voor mensen zonder financiële middelen.

Een geschikte locatie heb ik in zuid limburg op het oog en is in onderhandeling. Om de locatie te kunnen maken zoals in mijn dromen heb ik een start budget nodig. Daar vraag ik jullie hulp. Wie wil een stukje in mijn droom investeren?

Als ik kan laten zien dat het werkt kan ik subsidies aanvragen en zorgen dat mijn droom een groot succes wordt.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 5,00
Doel: € 40.000,00
0%