Play Me Challenge 2019 NL Project 'Siggy'

Play Me Challenge 2019 NL Project 'Siggy' | Geld inzamelen
 
 
Recordpoging 17x stationspiano's door Ernesto Dennis voor tanden project 'Siggy'

Play Me Challenge 2019 NL
Ernesto Dennis, bekend als de 1e recordhouder van het spelen van 16 stationspiano's in Nederland in 1 dag, gaat wederom een poging wagen om dit keer maar liefst 17 stationspiano's te spelen in 1 dag. Hij zal dit doen om wederom een 1e record te zetten, maar bovenal om de aandacht te vragen voor een schrijnende situatie.

Ernesto speelt wekelijks op diverse stationspiano's en zo ook op Utrecht CS. Daar ontmoette hij een tijd geleden zijn muziekvriend Siggy, die vele passanten wel kennen van zijn zang/piano en gitaarkunsten. Siggy heeft echter een aantal problemen, waarvan deze het snelst verholpen moet worden: zijn tanden vallen uit en zijn gebit is in dermate slechte toestand. Hij is helaas niet in staat dit te laten behandelen, aangezien Siggy hier niet voor verzekerd is.

Extra info
Siggy is 4 jaar geleden door omstandigheden zijn woonadres kwijtgeraakt, en is daarna ook zijn identiteitsdocument verlopen. Hierdoor is hij in één klap zijn status als Nederlands staatsburger kwijt. Hierdoor is werkelijk niets mogelijk voor Siggy om ‘normaal’ mee te kunnen draaien in de maatschappij. Geen baan, geen huis, geen verzekeringen etc… U snapt het al: Siggy heeft dringend hulp nodig. Laten we beginnen met zijn gebit …

Goed doel
Ernesto zocht voor zijn nieuwe challenge een goed doel, en dat is bij deze geworden het tanden-project 'Siggy' geworden. Er is minimaal 2500 euro nodig om de hele behandeling en alle extra's te vergoeden. Ernesto vraagt dus ieders aandacht om Siggy te helpen aan een gezond gebit.

HELP SIGGY & DONEER !!

* meer info over de challenge, ernesto en siggy is te lezen op: www.playmechallenge.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

9 donaties
€ 80,00
Doel: € 2.500,00
3%

Deze actie is gesloten.