Pitchi's operatie

Pitchi's operatie | Geld inzamelen
 
 
Pitchi moet geopereerd worden aan zijn heup door mishandeling in het verleden

Pitchi is een lief, klein pinschertje dat door onze collega van de shelter in Spanje is gered van een puppyfarm. Hier werd Pitchi gebruikt als fokhondje. Ze hebben daar zijn oren en staartje afgeknipt, zodat hij meer lijkt op een rashondje. Helaas is hij daar ook erg mishandeld. Hierdoor staat zijn voorpootje scheef na waarschijnlijk een eerdere breuk die niet is behandeld. 
Nu Pitchi in opvang is in Nederland blijkt dat hij een vreemd hupje heeft en zijn achterpootje ontziet door deze omhoog te houden. Pitchi is nagekeken door onze vaste dierenarts Frans en deze heeft een foto gemaakt. Wij zijn best geschrokken door deze foto waarop te zien is dat zijn hele heupje in puin ligt, waarschijnlijk door mishandeling. Arme Pitchi, wat heeft hij allemaal meegemaakt? Pitchi heeft dus een operatie nodig, zodat hij geen pijn meer heeft! Tijdens de operatie zal de kop van de heup wordt verwijderd, zodat het gewricht weer normaal kan functioneren. Deze operatie is duur.... Voor een kleine organisatie zoals wij heel duur. We hebben de laatste tijd al veel extra kosten gehad met gehandicapte hondjes en zieke hondjes en eigenlijk is het potje al meer dan leeg. We zouden jullie zo dankbaar zijn voor elke euro die je kunt missen. Hiermee kunnen we de operatie van het kleine mannetje dan bekostigen. Dank je wel

Stichting Ons adoptiehoekje Paddy's adoptiehoekje
19-06-2019

De operatie van Pitchi is al enige tijd geleden gebeurd. De operatie is geslaagd! Pitchi loopt weer rond alsof er niks is gebeurd.
Vlak voor de operatie vond Pitchi zijn forever home, hoe fantastisch is dat! Hij kon dus fijn revalideren in zijn nieuwe gouden mandje.

Iedereen enrom bedankt die dit mogelijke hebben gemaakt!


72 donaties
€ 1.022,00
Doel: € 1.000,00
102%

Deze actie is gesloten.