Piloot Opleiding Studie, ik heb uw hulp nodig!

Piloot Opleiding Studie, ik heb uw hulp nodig! | Geld inzamelen
 
 

Beste Lezer,

Ik ben Floortje van Oosten, 16 jaar en ik droom ervan om piloot te worden. Ik ben erg leergierig, ik hou ervan om nieuwe dingen te leren. Zo ben ik nu bezig met een nieuwe taal, Spaans.

Ik ben altijd bezig. Ik vind het heerlijk om rustig liedjes te schrijven en ze dan te spelen op mijn gitaar. In de zomer golfsurf en kitesurf ik graag met mijn vrienden. Als ik niet op het water ben, dan sta ik langs de waterlijn met mijn camera. Ik fotografeer dan golfsurfers, kiters, zeilers, (zeil)boten, vogels, de zee en het strand. 

In de vakanties werk ik 5 dagen per week op het strand, maar het is nu herfst en zijn dus de meeste strandtenten dicht. Ik heb daarnaast nog een andere baan, daar werk ik nu elke donderdag, vrijdag en zaterdag. Ik wil namelijk heel erg graag piloot worden, maar zonder geld kan ik de opleiding helaas niet betalen. Hoe hard ik ook werk kan ik in mijn eentje niet aan zoveel geld komen.

Dit is echt mijn droom en daarom heb ik uw hulp nodig. Ik zou het echt heel erg waarderen als u iets voor mij over heeft. Alvast heel erg bedankt!

Met Vriendelijke Groet,

Floortje van Oosten.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 100.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.