Pieterburen Zeehondencentrum | Geld inzamelen
 
 

Pieterburen Zeehondencentrum

Miss Earth Netherlands steunt Pieterburen Zeehondencentrum

Hi allemaal.

Mijn naam is Faith Landman. Ik ben in september 2017 verkozen tot Miss Earth Netherlands. In Oktober 2017 heb ik ons land, Nederland, mogen vertegenwoordigen in de filipijnen tijdens de Miss Earth verkiezing. Ik heb een geweldige tijd meegemaakt met alle deelneemster en ben uiteindelijk in de top 8 terecht gekomen. Hier ben ik erg trots op.Maar als Miss Earth Netherlands is het niet alleen mooi zijn. Het is erg belangrijk om goede doelen te steunen. Daarvoor heb ik gekozen om Pieterburen Zeehondencentrum te steunen.

In Zeehondencentrum Pieterburen streven we naar het welzijn van zowel de zeehonden in het wild als in de opvang te waarborgen. Daarom doen wij wetenschappelijk onderzoek naar de wilde zeehonden en ons proces in de opvang. De resultaten hiervan vertalen zich naar meer inzicht in hoe de wilde zeehonden zich gedragen, hoe hun ecosysteem er aan toen is, hoe we kunnen voorkomen dat ze in de problemen komen en mocht dat laatste wel gebeuren, hoe wij ze van de best mogelijke zorg kunnen voorzien aan de hand van de nieuwste inzichten in diergeneeskunde. Al onze resultaten delen we dan weer met onze collega’s over de hele wereld, zodat het ook ten goede komt aan zeehonden en de zee elders.

Het Zeehondencentrum ontvangt geen subsidies en is volkomen afhankelijk van haar donateurs. Van entreegelden, giften en nalatenschappen. Dankzij jouw hulp kunnen wij ons werk doen en zeehonden in nood blijven helpen. De zeehonden hebben je hulp nodig! Elk bedrag is welkom, eenmalig of per maand, we zijn heel blij met jouw steun.

Help jij ons mee? Doneer nu!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.