Per fiets op Missie naar Bulgarije

Per fiets op Missie naar Bulgarije | Geld inzamelen
 
 
Per fiets op Missie naar Bulgarije

AoC Network NL, staat voor Ambassadors of Christ Network NL ( 2 Kor.5:20 ) wil het goede nieuws brengen door straatevangelisatie, Christenen bemoedigen, zoals jongeren en kinderen en mensen dopen door onderdompeling. AoC Network NL is een evangelische werkgroep met als doel Gods koninkrijk te vertegenwoordigen. Wij zijn niet afhankelijk van welke kerkelijke instituut dan ook.

Nu gaan wij, een groep van 6 evangelisten in juli 2020 op de fiets naar Bulgarije om daar mensen de Blijde Boodschap te brengen. Ook willen wij mensen helpen in nood, of wat op dat moment nodig is. Uiteraard hopen wij ook dat we onderweg er naar toe ook mensen mogen vertellen over de evangelie van de Here Jezus en dat we mensen mogen dopen. Wij zijn in bezit van elk een goede fiets, maar helaas bereikt onze budget de bodem van onze spaarpot. Wij hebben dringend een budget nodig voor onderdak en eten en drinken onderweg. We hebben gelukkig wel een paar tentjes maar wij zijn bang dat die niet een lang leven beschoren zijn. Deze zijn al vrij oud.

Dankzij uw vrijgevigheid kunnen wij deel uitmaken van deze missiereis.          

Dankbaar zijn wij dat God de belofte heeft gegeven dat hij zal voorzien. Wij geloven dat hij ons zal geven wat nodig is voor deze reis. Wij vragen daarom om voor ons te bidden voor groot geloof en voor vertrouwen.

Mattheüs 28:19

“Ga nu op pad en maak alle volken tot leerlingen van Mij. Doop hen in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. En leer hen om alles te doen wat Ik ook aan jullie heb geleerd.”Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.