Pensioen beslag | Geld inzamelen
 
 

Pensioen beslag

Loonbeslag op pensioen door restschuld

Ik heb sinds 2014 een loonbeslag op mijn pensioen van  €316.

Reden hiervan is, dat ik in 2009 gescheiden ben en tot 2014 de kosten  van dat huis voor mijn rekening heb genomen. Door de crisis was overname niet mogelijk en daarbij was ik in 2009 ook 59 jaar.

Mijn ex maakte nogal wat schulden en daarbij had zij op gegeven moment ook geen werk meer. Een risico verzekering op hypotheek keerde ook niets uit omdat zij aanvankelijk nog 20% en soms 40% werkte. In 2012 woonde zij wel in dat huis  en betaalde de gedeeltelijke kosten.

In 2014 kon zij dat niet meer opbrengen en moest huis per executie verkocht worden en bracht nog €45000 op  van de €150000  die het ooit had gekost.  De helft van de hypotheek en het huis stonden tot dan op haar naam een tweede hypotheek stond op ons beider naam.

Ik werd dus aanvankelijk voor €89000 aangeslagen omdat zij werkeloos was en in schuld hulpverlenings   traject zit.

Momenteel is die schuld op mijn naam opgelopen tot meer dan €100000 omdat ik maar €316  p.mnd aflos wat nog niet eens de rente is …het is een woeker hypotheek en die bank wil er niets aan doen om die rente stop te zetten of te bevriezen.  Naast die 316 ben ik ook elk jaar mijn vakantie geld kwijt.

Daarentegen krijg ik geen schuldhulpverlening omdat ik maar een schuld heb en door de jaren heen  geen notoire schulden maker ben

Mij ex zit nu nog 2 jaar in WSNP en dan worden al haar schulden kwijt gescholden ….die 100000 of tegen die tijd denk ik ongeveer 120000  blijven op mijn naam staan en zij kan daar niets aan betalen…te weinig inkomsten…ik kan als ik hele bedrag heb afgelost pas de helft op haar verhalen.

Je zou zeggen €316 is toch niet zo veel? …dat komt omdat ze mijn huidige partner en ik  nog niet als financiële partners zien voor de belasting als dat verandert ben ik alles kwijt kwa pensioen omdat ik een dak boven mijn hoofd heb en te eten en omdat mijn huidige partner werkt. Mijn AOW aanvulling is niet beslagen omdat loonbeslag maar op een loon mag.

Dus ik ben nu  levenslang veroordeeld tot loonbeslag omdat er niets word opgelost door het beslag daarnaast is €316 op €1900 wel veel als je bedenkt dat ik daar 42 jaar voor heb moeten werken en heb moeten sparen.

Ik vraag ook geen schenking o.i.d. van  die hele 100000 maar van de helft omdat ik vind dat de andere helft voor rekening van mijn ex komt.

Daarnaast kan er ook iets tegenover staan ik ben gezond 67 jaar en een enorme doe het zelver verbouwing…meubeltjes maken…balkonbouw etc. (zie foto’s)

Dus als u  opdrachtjes of vragen heeft mail mij gerust en u krijgt per ommegaande antwoord

[email protected]

met vriendelijke  groet

ArieEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.