Geld inzamelen | PECH of ... ? HELP mij weer de weg op
 

PECH of ... ? HELP mij weer de weg op

PECH of ... ? HELP mij weer de weg op

Na de zoveelste tegenslag met mijn oldtimer heb ik toch besloten jullie te hulp te vragen.Voor deze Unieke oldtimer met delfts blauw dashboard, beschilderd plafond etc

 

De ellende begon toen ik een mooi aanbod had gekregen  via een vriend, een BIJNA NIEUW gereviseerde volkswagen 1835 cc moter met ca € 6000  aan onderedelen.alles nieuw! Pas gebouwd.

Hij was op testbank geweest etc etc hij had maar 400 km had gelopen omdat degenen een nog sneller blok wou en gebouwd had werd hij verkocht.

                              DUS EEN TOP MOTERBLOK  dacht ik.

Dus dacht ik  nu ben ik van alle problemen af echter blok trok niet echt goed op en 

merkte dat hij olie door luchtfilter naar buiten  blaast, en andere dingen zodoende ben ik naar alkmaar maar een  goede monteur gereden voor second opinie hij heeft er meters aangehangen, hij zag wat gebreken  en  na 4 a 5  test rondjes kwam ik terug en lekte de moter als een mandje we stonden alle bij voor een raadsel  nu.

DUS EINDE VERHAAL MOTER DIE 1000 KM HEEFT GEDRAAID./ PECH OF ?

 

. Maar nu weer de oude moter erin maar die hapert en verbruikt olie voor inbouwen nog kleppen gesteld condensator kabels bougies stoterstangen pijpjes rubber etc vernieuwd  na inbouwen begaf de benzine pomp het ook vervangen.

 

Enkele vorige “teleurstelling” waren :

Bij inbraak al mijn meters gestolen en bedrading kapot, houten deuren stuk.vervangen door aluminium deuren met lexaan (glas paste niet)

, mijn bedrading zou vernieuwd worden bij een garage maar die heeft meteen een alarm van ca 1500 totaal de bedrading er uit geknipt zonder gewoon de snelstekkers los te halen dus onbruikbaar in  een zak gedaan! Dus weg daar!

Bij het afbouwen stopte iemand ermee dus heb ik hem zelf verder gegaan.

Het begon  allemaal met een golf 1600 moter maar koppakking stuk reparatie daarna weer stuk, daarna een andere vw golf moter maar ook geen topper, toen een oude naar zeggen gereviseerde  bus moter gekocht  maar die heeft nooit gelopen .

Uiteindelijk een gewone volkswagen1600 moter maar die was omgebouwd van 1200 naar 1600 maar het vliegwiel was nog 1200 waardoor de koppeling plaat drukgroep en vliegwiel vervangen moest worden.etc, etc. vervangen

Startmoter  laten reviseren tig nwe remcilinders leidingen en slangen. En nog meer…

 

Ik hoop dat jullie mij willen helpen om de oltimer af temaken , reclame op auto is eventueel tegenprestatie

Op foto of ritje is ook mogelijk

 

Foto’s franke buggy:

 

https://www.flickr.com/search/?text=franke%20buggy

 

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.